- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Öncelikle konum yanlış yerdeyse taşırsanız sevinirim, SikayetVar isimli hesabımın neden durduk yere engellendiğini merak ediyorum engelleme tarihinin 19.08.13 de biteceği yazıyor fakat benim forum için tartışma bölücülük saygısızlık küfür içerikli mesajım da bulunmuyor elimden geldiğince Türkçe'ye bile uyarak yazmaya çalışıyorum. Benim ceza nedeni mi bana açık açık söylemenizi rica ediyorum. Eğer bir iş yapıyorsanız eleştiriye açık olmalısınız.
Öncelikle konum yanlış yerdeyse taşırsanız sevinirim, SikayetVar isimli hesabımın neden durduk yere engellendiğini merak ediyorum engelleme tarihinin 19.08.13 de biteceği yazıyor fakat benim forum için tartışma bölücülük saygısızlık küfür içerikli mesajım da bulunmuyor elimden geldiğince Türkçe'ye bile uyarak yazmaya çalışıyorum. Benim ceza nedeni mi bana açık açık söylemenizi rica ediyorum. Eğer bir iş yapıyorsanız eleştiriye açık olmalısınız.
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Bölümde turkmmo.com ya da yöneticileri hakkında eleştiri bile olsa şikayet konusu açılamaz, şikayet mesajı yazılamaz. Turkmmo.com yönetimine güvenmeyenlerin zaten forumda konu açmasına gerek yoktur. ( Bu durum forum yönetiminde bulunup, game hosting ticareti yapan kişiler için geçerli değildir )Merhaba,
Kuralına uymadığınız için banlanmışsınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...