- Konular
- 273
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Senturk bilisim isminde firmam var ve forumda satis yapiyor.
Once bize siz mahsunsunuz yani asiservers firmasiyla alakaniz var dediler , alakamizinolmadigini kanitladik simdide furkan tufekci ile alakaniz var diyekonumuzu kapatiyorlar , furkan tufekcinin firmasinidevralmistim ama musterilerle yasadigi sornlardan haberim yoktu ogrenince devralmaktan vazgectim sonrada furkan tufekciyle baglari kopardik. Hala bizi sucluyosunuz lutfen biri ilgilensin artik haksizlik yapiyosunuz.
Once bize siz mahsunsunuz yani asiservers firmasiyla alakaniz var dediler , alakamizinolmadigini kanitladik simdide furkan tufekci ile alakaniz var diyekonumuzu kapatiyorlar , furkan tufekcinin firmasinidevralmistim ama musterilerle yasadigi sornlardan haberim yoktu ogrenince devralmaktan vazgectim sonrada furkan tufekciyle baglari kopardik. Hala bizi sucluyosunuz lutfen biri ilgilensin artik haksizlik yapiyosunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 49
- Online süresi
- 1h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 0
Kanıt Ekleyiniz @Depents ;
- Konular
- 216
- Reaksiyon Skoru
- 447
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
Burası şikayetler bölümü. Lütfen gerekli kanıtlar ve bilgiler ile bize ulaşın.
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Asiserversde furkan tüfekçiye aitti alakanız olmadığını nasıl kanıtladınız acaba ? bana öyle bir bilgi gelmedi ben sizin adresinizi kontrol ettim ve manch ile aynı bilgisayardan girdiğinizi tespit ettim. Ardından kişi olayı anlattı şu şu kişiler biliyor dedi gerekli yerlere sordum ve onayladılar bende satış yapmana izin verdim. Haksızlık yaptığımız bir yer yok ben attığınız özel mesajların hepsine gereken cevabı verdim konu açmanızdaki anlamı nedir ?Senturk bilisim isminde firmam var ve forumda satis yapiyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...