Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Chris Jericho Wweyi Bırakabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWolf1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bence kemer hellerdede durmalı hep facelerde olsa tadı kaçar

Jackta durdu sonuç azalmaya uğradı reytingler
illa heelde durcaksa edgede olmalıydı sheamusda durursa reyting alınmaz

cris wwe bıraksın ben daha wwe izlemem doğrudur wwe ide crisn çok hakkını yiyiolar adam 30 yıldır wwe için çalışıor hala sevilmiyor hala hell ben herkesin inadına seviyorum lümüne cold breaker 30 yıl bir yerde çalışsam ne müdürü beni bırakır nede ben bırakırm çnkü orası bir ailedir artık :)

jericho eskiden cok seviliyodu.Herkez jericho diye bağrıyodu.Bende cok seviyorum.Bide cold breaker değil code breaker :D

ha cold code hızlı yazmanın gazabını yaşıyorum :)

one two three jack diyorlardı :D
eskiden süperdi wcw daha iyiydi chris vardı uzun saçlı çok karizmatik hatta 3 kemeri vardı bi ara aynı anda hem international hem whc hemde christian tag teamdilerdi o zaman chris 1 numaraydı ama o zamanda heeldi:ka19:
genelde kemeri olmadığı zamanda face oluyor :cool:
face olsa seyirciler coşcak kitle toplanır mesela kofi face çok iyi bir face edge heel ama seyirciler edgeye daha çok coşuyor edge eskiden beri var bu ondan kaynaklanıyordur wwede iyi bir geçmişi var chrisin daha iyi var ama değerlendiremiyor randy orton bile face yolunda chrisinde acil bırakmadan önce face olmalı olmassa ve yakın zamanda giderse wwe by by
Tna Hoşgeldin
wweyi bırakan güreşçiler tna onlarla ilgileniyor shelton benjamin yakında tnada görebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri