- Konular
- 77
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler başlıktada dediğim gibi çok eğlenceli olduğu gibi bir yandanda çok boş bir oyun 8 senemi verdim ilk başladığımda tramola yeni açılmıştı ve oyun ilk asıl ilk açıldığında güzeldi herkes birşeyler yapma peşindeydi dolunay 9 basmak için günlerimi gecelerimi verdiğimi elime aldığım bütün parayla ep çektiğimi m çektiğimi hatırlıyorum ama artık hiçbişey eskisi gibi değil oyun hile oyunu oldu cıktı m bugu cıktıktan sonra bozuldu herşey fiyatlar yükseldi yeni başlayan bi kişinin m çekmeden oyuna atılması cok zor imkansızda diyebilirim oynayası gelmiyor insanın bu süreçte ne hesaplar geldi geçti elimden yeri geldi gecemi gündüzümü verdiğim hesaplarım ban yeni ama her seferinde yeniden oynadım 8 sene sonra ancak anladım boş olduğunu şimdi 6 aya yakın bir süredir oynamıyorum sırf bu oyun yüzünden puansız alan bir liseye gittim ders çalışmadım sınavlarda bile metin düşünen birisiydim kafayı yemiştim tam bi baş belası oyun oynicaksanız gerçek hayatınıza yaşantınıza zarar vermeden elinize gelen parayı elinizde olan parayı elin gevurlarına vermeden boğazınıza bişeyler alarak harcayın derim içimden gelenleri yazmak istedim bi yararım dokunursa ne mutlu bana iyi geceler herk
- Konular
- 77
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güncel
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
Haklisin kardesim. Cok gecmis olsun.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)