xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

VPS-DeDiCaTeD SeRVeR aRaYaNLaR HaKKINDa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakamoz454545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 429
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar burda konu açmamın tek sebebi bilgilendirmedir . Kötüleme , suçlama amacı ile yazılmamıştır .

Arkadaşlar size şimdi server ararken ve alırken önemli olan ve yapmanızı tavsiye edeceğim bazı noktalar var.

Herkezin bildiği gibi server alırken YS belge numaraları varsa alıyorsunuz fakat şunlarıda dikkate almanızı öneririm :

YS Belge Numaranız Nedir ?(Tabiki ilk önce sormanız gereken):ka19:

Server Ne Kadar Süre İçinde Açılır ?

Para İadesi İstenme Şartlarınız Nedir ?

Kaç Yıldır Varsınız ?

Server İçi Destek Veriyor musunuz ?

Şu Anda Bekleyen Sunucu Sıranız Mevcut Mu ? ve Ortala 1 Sunucuyu Kaç Dakikada Teslim Ediyorsunuz ?

Size Her An Ulaşabileceğim Telefon Numaranız , Msn Adresiniz ve Varsa Eğer GMail Adresinizi Verir misiniz?

Referans Verir Misiniz ?
(arkadaşlar bu kısım biraz sıkıntılı çünkü bazı firmalar referans verir

siz ip adresi araştırırsınız aldığınız sunucuyla alakası olmayan site , ip adları filan bulursunuz

ki bu o firmanın haksız olduğu anlamına gelmez . Ayrıca referans verdiği serverin gm si ile konuşmanız çok önemli . ayrıca çoğu kez duydum şu

şekilde yanlış anlamalar oluyormuş : ''referans verdiler ama o sunucu başka bilişimin çıktı artık onlarla çalışmıcam '' arkadaşlar bazı referanslar

sadece reklamlarını aldıkları serverlerin referansıdır o yüzden ön yargılı davranmadan başka referans istemelisiniz .)

Bu Konuda Diyeceklerim Şimdilik Bu Kadar . Daha Fazla Görürsem ve Aklıma Gelenler Olursa Konuya Eklemeye Devam Edicem .
:l04:

(konunun aslına buradan da ulaşabilirsiniz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...-vps-dedicated-server-ariyanlar-hakkinda.html)

Son düzenleme:
Arkadaşlar burda konu açmamın tek sebebi bilgilendirmedir . Kötüleme , suçlama amacı ile yazılmamıştır .

Arkadaşlar size şimdi server ararken ve alırken önemli olan ve yapmanızı tavsiye edeceğim bazı noktalar var.

Herkezin bildiği gibi server alırken YS belge numaraları varsa alıyorsunuz fakat şunlarıda dikkate almanızı öneririm :

YS Belge Numaranız Nedir ?(Tabiki ilk önce sormanız gereken):ka19:

Server Ne Kadar Süre İçinde Açılır ?

Para İadesi İstenme Şartlarınız Nedir ?

Kaç Yıldır Varsınız ?

Server İçi Destek Veriyor musunuz ?

Şu Anda Bekleyen Sunucu Sıranız Mevcut Mu ? ve Ortala 1 Sunucuyu Kaç Dakikada Teslim Ediyorsunuz ?

Size Her An Ulaşabileceğim Telefon Numaranız , Msn Adresiniz ve Varsa Eğer GMail Adresinizi Verir misiniz?

Referans Verir Misiniz ?
(arkadaşlar bu kısım biraz sıkıntılı çünkü bazı firmalar referans verir

siz ip adresi araştırırsınız aldığınız sunucuyla alakası olmayan site , ip adları filan bulursunuz

ki bu o firmanın haksız olduğu anlamına gelmez . Ayrıca referans verdiği serverin gm si ile konuşmanız çok önemli . ayrıca çoğu kez duydum şu

şekilde yanlış anlamalar oluyormuş : ''referans verdiler ama o sunucu başka bilişimin çıktı artık onlarla çalışmıcam '' arkadaşlar bazı referanslar

sadece reklamlarını aldıkları serverlerin referansıdır o yüzden ön yargılı davranmadan başka referans istemelisiniz .)

Bu Konuda Diyeceklerim Şimdilik Bu Kadar . Daha Fazla Görürsem ve Aklıma Gelenler Olursa Konuya Eklemeye Devam Edicem .
:l04:

(konunun aslına buradan da ulaşabilirsiniz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...-vps-dedicated-server-ariyanlar-hakkinda.html)
Aslında gerekli bir konuydu.Çoğu müşteri bu maddeler yüzünden kandırılabiliyor.Fakat artık anlaşılması gereken bir husus var.Kaç yıldır hizmet veriyorsunuz? Arkadaşlar firmanın yaşı önemli değildir.Bazıları sanıyor ki eski firmalar çok daha iyidir. Hayır. Sadece ne olduğu bellidir. Nice eski firma var teknik desteği çok kötü olan.Nice eski firma var filesleri hep sorunlu olan.Bu yüzden kaç yıldır açık olduğu değil kaç yıldır iyi bir destek verdiği , kaç yıldır iyi bir bilişim olduğu önemlidir.Daha doğrusu nasıl bir biliişimdir? Herşeyden önce o önemlidir.

çok doğru söylüyorsunuz . ben o maddiyi şu açıdan söyledim , uzun süredir çalışan bilişimler işinde artık profosyonelleşirler . ama yinede haklısınız.

çok doğru söylüyorsunuz . ben o maddiyi şu açıdan söyledim , uzun süredir çalışan bilişimler işinde artık profosyonelleşirler . ama yinede haklısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri