Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Mars- Katılan herkes destekte bulunsun...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxxTERMOxxx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 733

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

mars serveri gün geçtikçe boşalıyor eskisi gibi pazarlar depo önüne kadar gelniyor artik birşey yapıp ilgilenin oyunla ne bilem vs turnuvaları vs. dandik serverlar da 300-400kişi onile bizde 100 gecmiyor. gmlerin artik oyunla ilgilenmesi lazim gmler lafta gm gidin admine baskı yapıp oyunu tekrar yaratın kapatın 3-4 bakım yapın ne bilem oyuna kitle cekecek birşeyler yapıp hafif patch yapın adam internet kafeden girene kadar süresi bitiyor artık ilgilenin saçmasapan hal aldı oyun eskiden yer yoktu köyde pazar kurmaya şimdi kimse yok karakterler arası vs turnuvaları ilk 3 girene hediye 5T nebilem lafta gm sizsiniz birşeyler yapın yüzüğü getirin örümcek zindanı biraz oranları kısın insanlar + düşürme intikam kassın server dengelensin oyun boşalıyor forumlarda bloklarda reklam yapın türkiyenin en iyi serveri boşaldı boşalacak lafta GMlere sesleniyorum birşeyler yapın..

Arkandaym arkadasım sonuna kadar desteklıyorum senı admın bırsey yapsn artk ne blm heyecan katsn yenı kasma alanları eklesın yenılık getırsın sw'e +100 kasma alanı olsun ne bılım yenılık getırmese bıle reklam yapsın edıtsız sw'lerı bırlestırsın bunlar zor bısey degıl umuyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri