HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.A Arkadaşlar...
Telefonumla Denize Girdim Anakartı pert
Yenisini Almalıyım Gözüme Samsung Galaxy S3 Birde S4 Mini Takıldı Fiyatları Hemen Hemen Aynı S4 ün büyüğü 1900 lira o olmaz
Sizce Hangisi Daha İyi :ka19: Lütfen Cevap verin.... Ben internette dolaşmayı videoları izlemeyi çok seviyorum oyun performansı da olmalı hangisi daha iyi
Telefonumla Denize Girdim Anakartı pert
Yenisini Almalıyım Gözüme Samsung Galaxy S3 Birde S4 Mini Takıldı Fiyatları Hemen Hemen Aynı S4 ün büyüğü 1900 lira o olmaz
Sizce Hangisi Daha İyi :ka19: Lütfen Cevap verin.... Ben internette dolaşmayı videoları izlemeyi çok seviyorum oyun performansı da olmalı hangisi daha iyi
aynı kafadanız
ben galaxy s3 derim daha iyi
bende bu ay içinde galaxy s3 alıcam inşallah
ben galaxy s3 derim daha iyi
bende bu ay içinde galaxy s3 alıcam inşallahkardeş şimdi allah var apple iphone lar gerçekten sağlam ve güzel telefon ben iphone 5 kullanıyorum telefonun arka tarafını çizmeye çalıssan çizemessin o derece sağlam arka tarafı ama ön camı için aynı şeyi söyleyemem zaten bu çoğu telefonlar için aynı yaklaşık 1 ay önce abimin galaxy s3 dik olarak tam köşeden betona düştü camı tamamen pert oldu telefon alıcaksan biraz bekleyebilirsen bekle 2 ay sonra iphone 5c ve iphone 5s çıkıcak haberlere göre iphone 5c plastik renkli ve ucuz olucakmış bence bekle derim 

Beklemem Mümkün değil çok problem oluyor telefonsuz dün ekmek almaya gittim mesela yakın fırına ekmek yokmuş eve geri dönüp aileme haber verdim uzağa gittim sonra canım çıktı 

@antanov; a kesinlikle katılıyorum.S3 S4 tamam iyi telefonlarda Kaliteli Mal yani Iphone fark ediyor 
Benim görüşüm ise S4 Mini;aslında ikisi birbirine çok yakın telefonlar.birinin bir alanda artısı varsa diğerinin diğer bir alanda artısı var.Ama s4 Google Play uygulamaları için ve oyunlar için daha güçlü ve s3'e göre daha güçlü bir işlemcisi var.

Benim görüşüm ise S4 Mini;aslında ikisi birbirine çok yakın telefonlar.birinin bir alanda artısı varsa diğerinin diğer bir alanda artısı var.Ama s4 Google Play uygulamaları için ve oyunlar için daha güçlü ve s3'e göre daha güçlü bir işlemcisi var.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)