emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Dünya Dışı Varlıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 608
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K
Bu arada konularımı okursan çok memnun kalırım çok önemli ve yararlı konular bilgilenme açısından :)

Dostum undefined fliying object. yani ufo ların varlığı artık kabul edilebilir. ancak bu konuda bazı şüphelerimiz var. bu varlıklar sandığımız gibi uzaylı değilde insan olabilir.
Çetin çetinbal ve birçok araştırmacı bilim insanı ile bu konuyu yakından takip ediyoruz.
bana göre ufolar gerçekte var fakat yakın zamanlarda görülen ufolar uzaylı değilde insan kontrollü araçlar olabilir. bu araçların nasıl çalıştığı konusunda meraklı bir araştırmacı isen.
atom yapısı ve hareketlerini incele. sonra güneş sistemimizin yapısını ve hareketlerini incele. daha sonra hiçbir insanın tam olarak inceleyemediği galaxi sistemini araştır incele (bu cok zor) en son olarak einsteinin kuramlarını oku. sistem basit fakat büyük bir ilgi istiyor. çalışmalarınızda başarılar dilerim.. ;)

incelemelerini yaparken. mesela güneş sistemimizin etrafında yörüngede kalan gezegenleri düşün bazıları yörüngesini temizleyemiyor bu yüzden onları gezegen olarak nitelendiremiyoruz. bunlarıda göz önünde bulundur ufacık hatalar deneylerin başarısızlığına yol açar :) dikkatli ol. karadelik açma :D

Son düzenleme:
Evet öncelikle teşekkür ederim kardeşim :) Dediklerinin hepsini biliyorum benim de o konuda düşüncelerim var,ama o hızda manevra yapan bir anda aşırı hızda kaybolan dışında,normal hızda giden araçlar insan yapımı olabilir.O kadar teorilerim var ki Sirius UFO'yu aşırı takip ettiğimden dolayı her an yeni teoriler olabiliyor :) Tabii başta Sirius'un teorileri :) Aslında Haktan Akdoğan da düşünüyordur bazı araçların insanların yaptığını,olağanüstü hızda ve manevra yapan dışında tabii :) :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri