Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ya hacı sen kopmuşun iyice uzaylılar filan :d onlarda cinsiyet filan yoktur belki heycanlanma bence ehehe
şaka bi yana hakkaten çok kaptırmışsın kendini eğer sen gidene kadar uzaya giden Türk çıkmazsa ilk uzaya çıkan Türk olursun inşallah. el salla, el salla cagatay baba el salla koparız dünyadan filan 
şaka bi yana hakkaten çok kaptırmışsın kendini eğer sen gidene kadar uzaya giden Türk çıkmazsa ilk uzaya çıkan Türk olursun inşallah. el salla, el salla cagatay baba el salla koparız dünyadan filan 
İlk ben çıkamam ama,diyelim çıktım ilk olmasa bile kesinlikle uzaya TURKMMO yazısını göndereceğimPcCaNaWaRı;1285422' Alıntı:ya hacı sen kopmuşun iyice uzaylılar filan :d onlarda cinsiyet filan yoktur belki heycanlanma bence eheheşaka bi yana hakkaten çok kaptırmışsın kendini eğer sen gidene kadar uzaya giden Türk çıkmazsa ilk uzaya çıkan Türk olursun inşallah. el salla, el salla cagatay baba el salla koparız dünyadan filan
![]()

Cihan'ı yöneticilere aldım ya 50.kişi yok o yüzden uğraşmadımBu arada 50. kişi yok![]()

Uzaya ve ufolara merakım çoktur bi aralar uydu görme takıntım vardı şu ana kadar 60 mıydı 61 miydi ne uydu gördüm yaklaşık 10 - 15 inin UFO teşhisi var (ben teşhis etmedim bilim adamları) gazetede teşhislerini gördüm...
Benim ayın 23'de gördüğüm UFO'ydu mesela uydudan daha büyüktü ve kıpkırmızıydı,tariflere uyuyordu.кαчяα;1290819' Alıntı:Uzaya ve ufolara merakım çoktur bi aralar uydu görme takıntım vardı şu ana kadar 60 mıydı 61 miydi ne uydu gördüm yaklaşık 10 - 15 inin UFO teşhisi var (ben teşhis etmedim bilim adamları) gazetede teşhislerini gördüm...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)