kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Dünya Dışı Varlıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 608
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ya hacı sen kopmuşun iyice uzaylılar filan :d onlarda cinsiyet filan yoktur belki heycanlanma bence ehehe :D şaka bi yana hakkaten çok kaptırmışsın kendini eğer sen gidene kadar uzaya giden Türk çıkmazsa ilk uzaya çıkan Türk olursun inşallah. el salla, el salla cagatay baba el salla koparız dünyadan filan :D

PcCaNaWaRı;1285422' Alıntı:
ya hacı sen kopmuşun iyice uzaylılar filan :d onlarda cinsiyet filan yoktur belki heycanlanma bence ehehe :D şaka bi yana hakkaten çok kaptırmışsın kendini eğer sen gidene kadar uzaya giden Türk çıkmazsa ilk uzaya çıkan Türk olursun inşallah. el salla, el salla cagatay baba el salla koparız dünyadan filan :D
İlk ben çıkamam ama,diyelim çıktım ilk olmasa bile kesinlikle uzaya TURKMMO yazısını göndereceğim :)

Bu arada 50. kişi yok :D
Cihan'ı yöneticilere aldım ya 50.kişi yok o yüzden uğraşmadım :)

Uzaya ve ufolara merakım çoktur bi aralar uydu görme takıntım vardı şu ana kadar 60 mıydı 61 miydi ne uydu gördüm yaklaşık 10 - 15 inin UFO teşhisi var (ben teşhis etmedim bilim adamları) gazetede teşhislerini gördüm...

кαчяα;1290819' Alıntı:
Uzaya ve ufolara merakım çoktur bi aralar uydu görme takıntım vardı şu ana kadar 60 mıydı 61 miydi ne uydu gördüm yaklaşık 10 - 15 inin UFO teşhisi var (ben teşhis etmedim bilim adamları) gazetede teşhislerini gördüm...
Benim ayın 23'de gördüğüm UFO'ydu mesela uydudan daha büyüktü ve kıpkırmızıydı,tariflere uyuyordu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri