Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aga benide yaz 
düşünüyom koca evren tek değiliz.ama görmedende inanmam

yaz

zaten reenkarnasyonada inanmıyom D:
ben ölünce geir glecem n*h gelcen 

düşünüyom koca evren tek değiliz.ama görmedende inanmam

yaz

zaten reenkarnasyonada inanmıyom D:
ben ölünce geir glecem n*h gelcen 

Gruba Katilmak Istiyorum 2009 Yilinda Gorulen Almanyadaki Ufo Yu bende Gordum Almanya Herlinger Streassede Ulm UN icinde Oturuyorum KIs Zamaninda Googleden 2009 ufo goruntusu yazarsaniz gorursunuz 2 ufo aslinda 1 ufoydu kirmizi isikli ve bir anda 2 ye bolundu assa dusemis gibi olup geri kalkip 1 tane oldu ve 1 anda yok old.... (BU ANLATACAGIM HIKAYE KANITLI VE BIR DELININ REPORTAJI DELI DEILDI GORDUNDE DEILI OLMUS BIR ADAM) kendisi tir söförü ve yine almanyada dachser den liux sirketine mal goturken tirin ustunde 1 futbol sahasinin yarisi buyukulnde ufa durdunu goren ve onunla bilikte yoldaki bütün arabalarin durup ona baktini ve tanimlanmayan bilinmeyen bir renk cikardini gormusler bir cok fotosu vardi.AMA KAYBETTIM BILGISAYARIMA KEYLOGER GIRMISI ESKI BIL. DE BÜTÜN FOTOLAR BULDUMDA KISA SUREDE PAYLASACAGIM
Uzaylıların muhabbet güzel diye duydum.
Ekle benide. 
EDIT : Kendi imzamızı yapabiliyormuyuz? Hazır Photoshop'a başlamışım bir imza yapayım ısınırım Photoshop'a.
Ekle benide. 
EDIT : Kendi imzamızı yapabiliyormuyuz? Hazır Photoshop'a başlamışım bir imza yapayım ısınırım Photoshop'a.

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)