Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tamam Çağataya söylerim ekler.Süper mod olursam konuyu izin isteyerek düzenlerim.Bu arada fan clup imzalarını ekler misiniz 

Sağol Ahmet söylediğin için.Bu arada ekledim.Fan clup imzasını eklersen sevinirim.Konuda 3 tane imza seçeneğiniz var.Birini eklerseniz mutlu olurum.Hem katkı sağlamış olursunuz,hem de fan clup büyür.
Arkadaşlar bilgiler devam edecek,hepsi konularım başlığı altında,1.konum,2.konum olan.Ayrıca imzalarda 3 seçenek var istediğinizi ekleyebilirsiniz.Bu arada şu anda forumun en büyük fan cluplarından biriyiz.Belki de en büyüğüyüz.Ancak daha da büyümemiz ve Sirius'ta Türk temsilcilerinin,Haktan Akdoğanın bile duymasını hedefliyoruz.Yepyeni konular eklenecek,yepyeni röportajlar,videolar,resimler vs... eklenecek.Ayrıca sosyal grubumuz da var forumda.Buralardan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.Ayrıca yepyeni çalışmalarımız var bunlar en kısa zamanda fan cluptan yayınlanacak.
Evet arkadaşlar yepyeni videolu konular ekledim.Fan cluba ekledim konularda var.Ayrıca bilim ve teknoloji bölümünden de bakabilirsiniz.
Evet arkadaşlar yepyeni videolu konular ekledim.Fan cluba ekledim konularda var.Ayrıca bilim ve teknoloji bölümünden de bakabilirsiniz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)