Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Mr.Spark mıydı neydi onun gibi 

Ekledim ve repini verdim.İmzana eklersen sevinirim fan clup imzasını.Tabii zorunlu değil,istersen 

Sen benim dini inancimin ne kadar büyük olduğunu bilemezsin.Sen ayda kaçkere tesbih namazi kiliyorsun? Günde kaç kere (S.A.V.)Hz. Muhammet'e Selavat gönderiyorsun.Dünya dişi varliklar var demek istemiyor.Alemler insanlar,hayvanlar,bitkiler,cinler,melekler,şeytanlar vs. ayriliyor.Direk UFO aklina gelmesin.İnanmiyorsan bi açiklamasina bak o ayetin.Bidaha da lütfen dinim hakkinda yorum yapma yoksa ceza alirsin.Ben ufolara inanmiyorum ama sizin düşüncelerinizi saygiyla dinliyorum sizin düşüncelerinizi aşalamiyorum.valla az dini kültürün olsa nedemk istediğmi anlardın dünya dışında yaşayan canlılar var demek istiyor bir ayette
Bir sürü alem var.Senin dediğin ayette
Tekvir suresi, ayet 29:
"Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince, siz dileyemezsiniz."
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Fatiha surasinin anlaminda 18bin alem sözcüğü geçiyor.Bir sürü alem var.UFO var demiyor.Yada haşa UFOlarla insanlarin rabbi demiyor.Mantikli olalim.Kaç milyar işik yili uzaktan gelip sadece gözüküp gidecek mi bunlar?Dünyaya adim atmalari lazim.
Bana göre ufolar modern dünyanin mitleridir.
UFOlar hakkinda geniş bilgi öğrenmek isterseniz.
UFO Alien Invasion diye oyun var çok güzel bi oyun ben bitirdim freewaredir indirip oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)