Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

Dünya Dışı Varlıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 608
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

KeNjİ;1081644' Alıntı:
1.Kuran-i Kerim kardeşim düzgün yaz
2.Evrende yanliz değiliz şuan senle konuşuyorum akşam babamla kavga etcem bak şimdi yanliz miyim? Yarin kediyi doyurcam sabah çiçekleri sulucam :D yalniz değiliz o anlama geliyor en basitinden.
3.Yabancıların benimle ufo konuşuyor dedikleri de kötü cinlerdir başka bişey değildir.

kanka o videoda o şey asılı duruyo uçmuyo ki :D aynisini yapiveriyim aynisini :D Çok dandik yapmişlar :D Şekil değiştiriyo diyo kamerayı pause yapmiş sonra şeklini değiştirdikden sonra o tabağin rege basmiş bunun gibi milyonlarca var.Cem Yılmaz'in kilere benziyor :D Ama mantıklı düşünün kaç milyar işik yili uzakta yaşıyolarsa buraya kadar geliyolarsa bizim tepemizde niye dönüyolar da toprağa adim atmiyolar :D o kadar yolu boşyere mi atiyolar :D + o kadar uzaktan gelen şeyin boyutu o kadar olamaz. :D ve onun uçacak bi tarafı yok boşlukta uçamaz o şey.

En son çıkan saçmalık uzaylılar Türkçe konuşuyormuş hatta İspanyollar'ın bilim adamlarına göre Türkler uzaydan gelmiş :D yaw bakın bi Oğuz kağan destanı vardı gökyüzünden 7 kere ışık yanıp söndü ağaçın karnı kabardı sonra Oğuz kağan doğdu süt içmedi şarab içti çiğ et yedi büyüdü tek yumrukla gergedanı öldürdü :D Neyse bu tür saçmalıklar her devirde var.Bana göre uzaylılar Türkçe şarkı söylüyor.Kanıtımsa Mustafa Topaloğlu.:cool:

valla az dini kültürün olsa nedemk istediğmi anlardın dünya dışında yaşayan canlılar var demek istiyor bir ayette

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri