Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
KeNjİ;1081644' Alıntı:1.Kuran-i Kerim kardeşim düzgün yaz
2.Evrende yanliz değiliz şuan senle konuşuyorum akşam babamla kavga etcem bak şimdi yanliz miyim? Yarin kediyi doyurcam sabah çiçekleri sulucamyalniz değiliz o anlama geliyor en basitinden.
3.Yabancıların benimle ufo konuşuyor dedikleri de kötü cinlerdir başka bişey değildir.
kanka o videoda o şey asılı duruyo uçmuyo kiaynisini yapiveriyim aynisini
Çok dandik yapmişlar
Şekil değiştiriyo diyo kamerayı pause yapmiş sonra şeklini değiştirdikden sonra o tabağin rege basmiş bunun gibi milyonlarca var.Cem Yılmaz'in kilere benziyor
Ama mantıklı düşünün kaç milyar işik yili uzakta yaşıyolarsa buraya kadar geliyolarsa bizim tepemizde niye dönüyolar da toprağa adim atmiyolar
o kadar yolu boşyere mi atiyolar
+ o kadar uzaktan gelen şeyin boyutu o kadar olamaz.
ve onun uçacak bi tarafı yok boşlukta uçamaz o şey.
En son çıkan saçmalık uzaylılar Türkçe konuşuyormuş hatta İspanyollar'ın bilim adamlarına göre Türkler uzaydan gelmişyaw bakın bi Oğuz kağan destanı vardı gökyüzünden 7 kere ışık yanıp söndü ağaçın karnı kabardı sonra Oğuz kağan doğdu süt içmedi şarab içti çiğ et yedi büyüdü tek yumrukla gergedanı öldürdü
Neyse bu tür saçmalıklar her devirde var.Bana göre uzaylılar Türkçe şarkı söylüyor.Kanıtımsa Mustafa Topaloğlu.
valla az dini kültürün olsa nedemk istediğmi anlardın dünya dışında yaşayan canlılar var demek istiyor bir ayette
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)