HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaslar lütfen dürüst olun bana önerdiginiz bilişimlere bakcam bana onu ilk kim önermiş ona bakcam ve eger söyledigi bilişim güvenilir kaliteli ise açtigim sw de gm lik vercem sözüm sözdür resim bile atarim verdikten sonra ama yeterki güvenilir olsun dün metin2bilişimden alicaktım 25 tl yatirdim geldim ödeme bildirimi yaptım cevap yok telefonları açmiyolar lütfen dürüst olun
hocam omakserver destek hepsi kötü mesaj yazıyorsun bazen 2 saat sonra cevap veriyorlar bazen hiç vermiyorlar hep bahane ediyorlar ramazan tatili bayram tatili iftar arife tatili destek yok vs. vs. ben önermem omakserveri
peki buyukweb nasildir bi fikrin varmı kardeşimhocam omakserver destek hepsi kötü mesaj yazıyorsun bazen 2 saat sonra cevap veriyorlar bazen hiç vermiyorlar hep bahane ediyorlar ramazan tatili bayram tatili iftar arife tatili destek yok vs. vs. ben önermem omakserveri
Ben Omak Servers i öneririm. Güvenilir bir bilişim. Kötü yanlarını görmedim. Destekleri filan çok iyi .