Merhaba Arkadaşlar Ben "Kontorland" Adında Bir Bilgisayar kolu aldım içinden cd çıktı kurdum sonra kolu taktım hiçbirşey yazmadı masaüstünde kolu görmedi yani ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba Arkadaşlar Ben "Kontorland" Adında Bir Bilgisayar kolu aldım içinden cd çıktı kurdum sonra kolu taktım hiçbirşey yazmadı masaüstünde kolu görmedi yani ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
Driveri kaldir. Sonra kolu tak karşina sihirbaz cikar, sonra CD yi tak ,sihirbazada CD seçenegini seçip yukle. Sonra reset at.
Aygıt yöneticisi bölümüne tıkla görünümden gizli aygıtları göster'de insan arabirim aygıtlarına gel logitech yazan tüm driverları kaldır yeniden başlat ardından logitechin sitesinden F510 driverını ve googleden xbox360 acceleroies'i indir.
Kablolu olduğuna göre wireless yazanı değil ötekini indireceksin, ardından önce driverı kur, kurarken kolu pc'ye takma o senden takmanı isteyecek bitsin o, yeniden başlat isterse yap ardından xbox360 accelories'i kur tamamdır.
Kablolu olduğuna göre wireless yazanı değil ötekini indireceksin, ardından önce driverı kur, kurarken kolu pc'ye takma o senden takmanı isteyecek bitsin o, yeniden başlat isterse yap ardından xbox360 accelories'i kur tamamdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)