Yorumun İçin TeşekkürlerEllerine Sağlık![]()
Yorumun İçin Teşekkürlergünlerdir mmomt2 panelini arıyordum saatlerce eline koluna saglık teşekküredeirm
Hiç Bi Sorun Yok Sorunsuz. İsterseniz Demodan Kayıt Olabilirsiniz.ilk olarak paylaştığın için teşekkürler fakat kayıt bölümünde bir problem var sanırım kontrol edebilirmisin?
Nasıl Bi Sorun Ss Çekebilirmisiniz Lütfen Ona Göre Yardımcı OlayımTeşekkürler kardeşim ama kutuların alt taraflarında sorun var gibi

Teşekkürler Medyumkl Sözünü Tutarsamet dediğini yağmıssın
Helal olsun![]()

Ya Yanlış Anladınız Yada Okumayı İyi Bilmiyorusunuz.
Zaten Panel İçin "Alıntı" Demedim.
Ayriyeten Herkesinde Psd Bilgisi Olacak Diye Bi Kural Yok.
Psd Bilgisi Olmayan Paneli Kullanmakta Sorun Yaşamasada İster İstemez Serverinin Hit'i Düşecek.
Eğer Ordaki Yazıyı Kaldırmayı Biliyorsanız Kaldırıp Oyle Upload Etmenizi Tavsiye Ederim.
Zaten Paneli Siz Yaptıysanız Üstte Başka Bir Oyunun Adı Yazması Saçma Geliyor İnsana İster İstemez.
Teşekkürler.
O Logo BeispielMt Diyor Farkındaysanız.
Psd Bilgisi Zorunlu Değil Tabiki. img/logo.png Adresinde Görebilirsiniz BeispielMt Görebilirsiniz
Son düzenleme:
Kayıt olunca hiçbir uyarı veya ileti gelmiyorda o yüzden dedim ama ben denedim account kaydetmediydi
Kayıt olunca hiçbir uyarı veya ileti gelmiyorda o yüzden dedim ama ben denedim account kaydetmediydi
Bilemiyorum. Sorunsuz Düzenlediğinizden Emin Olun. Sorunsuz Düzenlediyseniz Accounta Kaydetmemesin Sebebi reboot Attıktan Sonra Deneyin Belki Kaydedebilir Çünkü Her Panel Kayıt Olurken Accounta Bağlanıyor MYSQL Yenilenrse Hesaplar accounta Kaydedilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)