HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
nasıl bilirsiniz arkadaşlar güvenilirliği biliyom sorum filesleri nasıldır oyun içi dışı destek zırt pırt atma varmıdır lag sorunu varmıdır destekleri nasıldır hepinize şimdiden teşekkürler
sunucumburada
keşke almasaydım dediğim tek sunucu. öncelikle nereden başlayayım bilmiyorum.. o kadar çok hataları vardı ki .. 3 Kere files değiştirdiler hepside hatalı idi, bu da 3 kere oyunu sıfırlamak demek, ilk fileste 22, ikince fileste 34, üçüncü fileste 18 user vardı. şuan 2-3 kişi var. sadece sıfırlamak olsa keşke sorun.. siteleri 3 haftada bir mutlaka kapanıyor bu da demek oluyor ki sizin siteniz ve oyununuz kapalıdır.. Alan arkadaşlar daha farkına varmamışlardır, ilk başta güzel yardım edecekler teknik destek vericekler gibi gelir ama parayı aldıklarında ticketlerinize 3-4 saatte bir cevap gelir. her neyse karar senin bunları okuyupta yine alıcam diyorsan sana kalmıştır. iyi forumlar
keşke almasaydım dediğim tek sunucu. öncelikle nereden başlayayım bilmiyorum.. o kadar çok hataları vardı ki .. 3 Kere files değiştirdiler hepside hatalı idi, bu da 3 kere oyunu sıfırlamak demek, ilk fileste 22, ikince fileste 34, üçüncü fileste 18 user vardı. şuan 2-3 kişi var. sadece sıfırlamak olsa keşke sorun.. siteleri 3 haftada bir mutlaka kapanıyor bu da demek oluyor ki sizin siteniz ve oyununuz kapalıdır.. Alan arkadaşlar daha farkına varmamışlardır, ilk başta güzel yardım edecekler teknik destek vericekler gibi gelir ama parayı aldıklarında ticketlerinize 3-4 saatte bir cevap gelir. her neyse karar senin bunları okuyupta yine alıcam diyorsan sana kalmıştır. iyi forumlarsaolasın aydınlattın beni bildiğin adam gibi bir bilişim varmı peki ?sunucumburadakeşke almasaydım dediğim tek sunucu. öncelikle nereden başlayayım bilmiyorum.. o kadar çok hataları vardı ki .. 3 Kere files değiştirdiler hepside hatalı idi, bu da 3 kere oyunu sıfırlamak demek, ilk fileste 22, ikince fileste 34, üçüncü fileste 18 user vardı. şuan 2-3 kişi var. sadece sıfırlamak olsa keşke sorun.. siteleri 3 haftada bir mutlaka kapanıyor bu da demek oluyor ki sizin siteniz ve oyununuz kapalıdır.. Alan arkadaşlar daha farkına varmamışlardır, ilk başta güzel yardım edecekler teknik destek vericekler gibi gelir ama parayı aldıklarında ticketlerinize 3-4 saatte bir cevap gelir. her neyse karar senin bunları okuyupta yine alıcam diyorsan sana kalmıştır. iyi forumlar
ben tek bir bilişim biliyorum, sağlam, güvenilir, kaliteli, aldıkları parayı sonuna kadar hak eden, o da Çetinbilişimdir.. Serhat Çetin ve ekibini kurulduğundan beri takip ediyor ve birçok kere domain, metin2 sunucu alımlarında bulundum. kurulduklarından beri sorunsuz hizmet, ben şu an bile kullanmaya devam ediyorum..en sağlam bilişim bence ÇetinBilişimdir
ben tek bir bilişim biliyorum, sağlam, güvenilir, kaliteli, aldıkları parayı sonuna kadar hak eden, o da Çetinbilişimdir.. Serhat Çetin ve ekibini kurulduğundan beri takip ediyor ve birçok kere domain, metin2 sunucu alımlarında bulundum. kurulduklarından beri sorunsuz hizmet, ben şu an bile kullanmaya devam ediyorum..en sağlam bilişim bence ÇetinBilişimdir
fileslerine referanslarına bakıcam saolasın bakıcam saolasın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)