Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

pc hızlandırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jussie06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 469
Arkadaşlar Pc Hızlandırma Konuya Geçelim.

1: Bilgisayarım/özelikler / Gelişim/performans / ayarlar/en iyi performası ayarlar
2:Masa üstü sağ tıkla / Temalar Windows Klasik
3Denetim masası / Görev çubuğu ve başlat menusu / Başlat Menusu Klasik Başlat Menusu
4: Masa üstü sağ tıkla / Özelikler / Arka Plan None / Ve uygula
5: Masa üstü sağ tıkla / Özelikler / Masa Üstü Özeleştir / Masaüstü Temizlik 60 günde calıştır sihirbazını Tikini Kaldır.
6: Denetim Masası / sistem / Sistem Geri yükleme Tikini Kaldır.
7: Denetim Masası / görüntu / ekra Koruyucu yok. Ve uygula
8: Denetim Masası / Tarih ve Saat / İnternet Saati / Bir internet saat sunucusyala otamatik olarak eşitle Tikini kaldır.
9Denetim Masası / Ses efetki ve aygıtları / Ses efekti / Ses Düzenin / Sesiz.
10Denetim Masası / Sistem / Gelişim / Performans / Ayarlar / Gelişim sanal belek degiştir Başlangıc boyutu ve en büyük boyutu ile aynı yap
11Denetim Masası / Gelişim / performans / En iyi performansı ayarla
12: C:/ Temizleme / Sağ tıkla / Disk temizle / tüm Tiklere Tıkla ve tamam de..
13: Calıştır %temp% yaz 12 dosya cıkar hepsini sil. Calıştır temp yaz dosyaları sil.

Arkadaşlar Pc Cok Hızlı olcak ve Antivurus taraması yapın ccleaner ile temizleyin ve Pc Ucak gibi olcak ;) Bir Teşşekuru cok görmeyin +++ rep İyi gunler arkadaşlar :l04:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Pc Hızlandırma Konuya Geçelim.

1: Bilgisayarım/özelikler / Gelişim/performans / ayarlar/en iyi performası ayarlar
2:Masa üstü sağ tıkla / Temalar Windows Klasik
3Denetim masası / Görev çubuğu ve başlat menusu / Başlat Menusu Klasik Başlat Menusu
4: Masa üstü sağ tıkla / Özelikler / Arka Plan None / Ve uygula
5: Masa üstü sağ tıkla / Özelikler / Masa Üstü Özeleştir / Masaüstü Temizlik 60 günde calıştır sihirbazını Tikini Kaldır.
6: Denetim Masası / sistem / Sistem Geri yükleme Tikini Kaldır.
7: Denetim Masası / görüntu / ekra Koruyucu yok. Ve uygula
8: Denetim Masası / Tarih ve Saat / İnternet Saati / Bir internet saat sunucusyala otamatik olarak eşitle Tikini kaldır.
9Denetim Masası / Ses efetki ve aygıtları / Ses efekti / Ses Düzenin / Sesiz.
10Denetim Masası / Sistem / Gelişim / Performans / Ayarlar / Gelişim sanal belek degiştir Başlangıc boyutu ve en büyük boyutu ile aynı yap
11Denetim Masası / Gelişim / performans / En iyi performansı ayarla
12: C:/ Temizleme / Sağ tıkla / Disk temizle / tüm Tiklere Tıkla ve tamam de..
13: Calıştır %temp% yaz 12 dosya cıkar hepsini sil. Calıştır temp yaz dosyaları sil.

Arkadaşlar Pc Cok Hızlı olcak ve Antivurus taraması yapın ccleaner ile temizleyin ve Pc Ucak gibi olcak ;) Bir Teşşekuru cok görmeyin +++ rep İyi gunler arkadaşlar :l04:

Hepsini teker teker yaparsam PC'ye bir zarar gelmeyeceğinden emin misin? Eğer öyleysen yapıcam. Birde Hangi işletim sisteminin bunlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri