OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

---> Yakın Dövüş <---

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan m2ayberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 747

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bazılarınız bilir.Benim çar aslında 72 lw.Denemek için unicorn da çar açtım.Çar şuan 22 lw.O çarı açınca bunları yaptım.

Statü olarak kötü yaptım ama böyle yaptım:
İlk vıt ı 10 yaptım
Sonra str yi 10 yaptım
Ondan sonra dex i 10 yaptım
En son ınt yi 10 yaptım.

Böle yapmamın nedeni ise:
*Canavar keserken canımız çabuk bitmesin diye vıt.
*Hasarlarımız artsın diye yaptım.Dex e göre daha fazla güç veriyor.
*Hem güç hemde savuşturma veriyor.
*Bazı kişiler çok büyük yanlış yapıyor.Int ye hiç vermiyorlar.Skill kullandın farzedelim sp en 400 diyelim skilin tekini master yaptın onu skilli yaptınmı sp yarıya inecek o zmn ne halt yicen sp çabuk biter bu yüzden önlem aldım.

Ninjanın asıl gücü zehirlemedir.Örneğin bıçak çevirme 400 vuruyosa 1 vuruşta onun 4 de 1 i 100 dür.Yani rakibi zehirlersek zehir 100 vuracaktır.Ben bu yüzden bıçak ç. ilk master yaptım ve şuan m2 3 kitabım daha var bu yazıyı yazdıktan sonra denicem.Ondan sonra suikaste verdim.Yanlışlıkla suikaste yine verdim suikast 2 oldu.Sonra kamuflaja verdim.Şimdi de zehirli buluta verdim.Zehir icabı.Arkadaşlar bıçak ç. master ise son bıçak darbesini vurunca hemen basıyoruz.Şanslıysak 4 kere combo yapıyor.Zehirleme ihtimali insanlarla vs yapıo iseniz canavara %3 şansla zehir vurma ihtimali varsa bu ihtimal vs de 2 katı şans daha fazla yani şöyle 3x2:6 6 nın yanına bir 0 koyuyoruz %60 derecede combo vuruyoruz.Yanına 0 koymamızın nedeni combolu vurduğumuz için artıyor.Ben bıçak çevirmenin 1 vuruşu 500 vuruyor.500x4:2k bir combo yaptımmı adamın çeyrek canı kaldı onuda suikastle alıyom veya yetmesse kaçıyom doluyo öle iş bitiyo.Not:Bıçak ç. yi master yaparsanız bıçak kullanmalısınız.Benim elimde +8 dokuz pala var.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst