- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 kariyerime son noktayı koymuş bulunmaktayım.Beni tanıyan gerek playerler gerekse yönetici gm ler hakkınızı helal edin benden yanada hepinize helal olsun.(RolinBay yani cihan ve HOT ve Plakayerli06 charlarının sahibi furkan hariç).
Neden bıraktığımı soracak olursanız oynarken reelde yapmam gereken birçok şeyden taviz veriyordum artık öyle bir lüksüm kalmadı.Zaten 2 dk adam akıllı
düşünecek olursanız metin2 oynarken aslında yapmanız gereken birçok şeyden fedakarlık yaptığınızı görürsünüz.
İTEM KONUSUNA GELECEK OLURSAK BAŞKASININ BU OYUNU OYNAMA VE BU OYUNA BAĞLANMA SEBEBİ OLMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN GELEN
HER NE KADAR CÖMERTÇE OLSA DA TL TEKLİFLERİNİ REDDETTİM.OYUNDAN DA KİMSEYE VERMEDİM BİRÇOĞU SERVERDE TEK OLMASINA RAĞMEN İTEMLERİMİ DE YOK ETTİM.
Size şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.Birçoğunuzun gelmeyi hayal ettiği noktadaydım buna rağmen bırakıyorsam siz yolun başındayken bırakmalısınız.
Tabi bir yandan da şu var kimsenin keyfinin kahyası değilim tabi ki canınızın istediğini yaparsınız benimkisi sadece bir tavsiye.
TEKER TEKER İSİM YAZMASI UZUN SÜRER AZ ZAMAN GEÇİRMEDİM BURADA 3 SENE DİLE KOLAY YANİ. DOSTLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN...
BEN KAÇAR....
Neden bıraktığımı soracak olursanız oynarken reelde yapmam gereken birçok şeyden taviz veriyordum artık öyle bir lüksüm kalmadı.Zaten 2 dk adam akıllı
düşünecek olursanız metin2 oynarken aslında yapmanız gereken birçok şeyden fedakarlık yaptığınızı görürsünüz.
İTEM KONUSUNA GELECEK OLURSAK BAŞKASININ BU OYUNU OYNAMA VE BU OYUNA BAĞLANMA SEBEBİ OLMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN GELEN
HER NE KADAR CÖMERTÇE OLSA DA TL TEKLİFLERİNİ REDDETTİM.OYUNDAN DA KİMSEYE VERMEDİM BİRÇOĞU SERVERDE TEK OLMASINA RAĞMEN İTEMLERİMİ DE YOK ETTİM.
Size şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.Birçoğunuzun gelmeyi hayal ettiği noktadaydım buna rağmen bırakıyorsam siz yolun başındayken bırakmalısınız.
Tabi bir yandan da şu var kimsenin keyfinin kahyası değilim tabi ki canınızın istediğini yaparsınız benimkisi sadece bir tavsiye.
TEKER TEKER İSİM YAZMASI UZUN SÜRER AZ ZAMAN GEÇİRMEDİM BURADA 3 SENE DİLE KOLAY YANİ. DOSTLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN...
BEN KAÇAR....
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
video nerde video 

- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
4 dk 800 mb tuttu yüklenecek gibi değildi metin2 ile birlikte sildim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)