berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Satılık General(Yildiz) VIP Mükemmel Char

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karen155
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Arkadaşlar ebnce bu vip çıktıktan sonra rütbeye para verilmemeli yani fiyata charın fiyatı katılmamalı.(diyeceksinki ben vip çıkmadan önce kastım bu charı emeğim n eolacak?aynı şekilde bende sattım yani yapcak bişey yok vip çıktıktan sonra işler böyle gidiyor)bu yüzden fiyat fazla bence.ki bi chara 1 milyon zp atmışsın ve hangi kutu açağın konusunda yanlış seçimlerde bulunmuisun.Orada patriot,m14ebr,mouser, gibi seçkin silahlar alsaydın bu char çoktan satılmıştı. Teşekkürler:)

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=18402359 satılıktır 350 tl (2 ayda yıldız olabileceğiniz bi char:)

Arkadaşlar ebnce bu vip çıktıktan sonra rütbeye para verilmemeli yani fiyata charın fiyatı katılmamalı.(diyeceksinki ben vip çıkmadan önce kastım bu charı emeğim n eolacak?aynı şekilde bende sattım yani yapcak bişey yok vip çıktıktan sonra işler böyle gidiyor)bu yüzden fiyat fazla bence.ki bi chara 1 milyon zp atmışsın ve hangi kutu açağın konusunda yanlış seçimlerde bulunmuisun.Orada patriot,m14ebr,mouser, gibi seçkin silahlar alsaydın bu char çoktan satılmıştı. Teşekkürler:)

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=18402359 satılıktır 350 tl (2 ayda yıldız olabileceğiniz bi char:)

1 Konuda haklısın dostum char 2009 yılında kuruldu ve clan pointi 7300 şuanda bu char sadece colonelden generala vip farm yapti. Silah olayına gelirsek denediğim ebr'nin haddi hesabı yok . xmas'i olsun gold'u olsun ama çıkmadı mauserde öyle. O tür silahlarda şansım olmadı yapıcak birşey yok :) Charin fiyatina gelirsek silahlarina emeğine birazda olsa rütbesine bakılırsa şuanki char fiyatlarina göre kafa kafaya eş durumda. Azda olsa ciddi alicilara pazarlık payı koyabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri