Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Hayvanlarla aranız nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 191
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

peacemackers

EFSANE
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
16,123
Online süresi
4d 3h
Reaksiyon Skoru
9,981
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
758
MmoLira
-3,901
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hayvanlarla aranız nasıl ?

Muhabbet kuşumuz var, geçen yıl 6 tane balık besliyordum.

Hayvanları seviyorum, hatta bayılıyorum. bu özelliğim küçüklükten geliyor. yolda ne kadar kedi görsem eğilir severdim. annem kolumdan çeke çeke götürürdü gideceğimiz yere :D. bir yere giderken belki yirmi kere severdim çünkü annemde volkan hadi! diye kızardı birazcık köpeklerden korkuyorum sadece sebebi ise bir kere rottweiler kovalamıştı :D balığımın cinsi beta. eğer besleyen varsa bilir. bu en kaprisli balıklardandır. tek başına yaşar, başka kimseyi kabul etmez. yemeğini siz bakarken yemez. japon balığı gibi hareket etmez. sabit bir noktada durur. ben de ona tüm bu özellikleri halil sezai'ye benzediği için halil adını verdim :D arada sırada yemeğini yemesi için başında bekliyorum ve artık alıştı, ben onu izlerken yiyor arada o uyusun diye ışığı erkenden kapatıyorum ya da ona uygun bir ortam oluşturuyorum gerçekten işe yarıyor bu öneriyi bir arkadaşım söylemişti. okula giderken canı sıkılmasın diye çalışma masamın üzerine değişik objeler koyuyorum, onları incelerken vakit çabuk geçer. ben gelip ders çalışırken gerçekten oturup izliyor ve inanın, aynı odayı biriyle paylaşmak, bir canlıyla paylaşmak harika. aynı türde değilsiniz, birbirinize hiç benzemiyorsunuz, ama ikiniz de aynı atmosferin havasını soluyorsunuz..

Severim ama beslemiyorum.

Köpeğim Var Köpeğimi Seviyorum :) Hayvanlarla Aram İyi. Hemde Çok İyi.

saldırgan olan hayvanları pek sevmem ama gerisiyle aram iyidir :p

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri