- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayvanlarla aranız nasıl ?
- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
Muhabbet kuşumuz var, geçen yıl 6 tane balık besliyordum.
Hayvanları seviyorum, hatta bayılıyorum. bu özelliğim küçüklükten geliyor. yolda ne kadar kedi görsem eğilir severdim. annem kolumdan çeke çeke götürürdü gideceğimiz yere
. bir yere giderken belki yirmi kere severdim çünkü annemde volkan hadi! diye kızardı birazcık köpeklerden korkuyorum sadece sebebi ise bir kere rottweiler kovalamıştı
balığımın cinsi beta. eğer besleyen varsa bilir. bu en kaprisli balıklardandır. tek başına yaşar, başka kimseyi kabul etmez. yemeğini siz bakarken yemez. japon balığı gibi hareket etmez. sabit bir noktada durur. ben de ona tüm bu özellikleri halil sezai'ye benzediği için halil adını verdim
arada sırada yemeğini yemesi için başında bekliyorum ve artık alıştı, ben onu izlerken yiyor arada o uyusun diye ışığı erkenden kapatıyorum ya da ona uygun bir ortam oluşturuyorum gerçekten işe yarıyor bu öneriyi bir arkadaşım söylemişti. okula giderken canı sıkılmasın diye çalışma masamın üzerine değişik objeler koyuyorum, onları incelerken vakit çabuk geçer. ben gelip ders çalışırken gerçekten oturup izliyor ve inanın, aynı odayı biriyle paylaşmak, bir canlıyla paylaşmak harika. aynı türde değilsiniz, birbirinize hiç benzemiyorsunuz, ama ikiniz de aynı atmosferin havasını soluyorsunuz..
Hayvanları seviyorum, hatta bayılıyorum. bu özelliğim küçüklükten geliyor. yolda ne kadar kedi görsem eğilir severdim. annem kolumdan çeke çeke götürürdü gideceğimiz yere
. bir yere giderken belki yirmi kere severdim çünkü annemde volkan hadi! diye kızardı birazcık köpeklerden korkuyorum sadece sebebi ise bir kere rottweiler kovalamıştı
balığımın cinsi beta. eğer besleyen varsa bilir. bu en kaprisli balıklardandır. tek başına yaşar, başka kimseyi kabul etmez. yemeğini siz bakarken yemez. japon balığı gibi hareket etmez. sabit bir noktada durur. ben de ona tüm bu özellikleri halil sezai'ye benzediği için halil adını verdim
arada sırada yemeğini yemesi için başında bekliyorum ve artık alıştı, ben onu izlerken yiyor arada o uyusun diye ışığı erkenden kapatıyorum ya da ona uygun bir ortam oluşturuyorum gerçekten işe yarıyor bu öneriyi bir arkadaşım söylemişti. okula giderken canı sıkılmasın diye çalışma masamın üzerine değişik objeler koyuyorum, onları incelerken vakit çabuk geçer. ben gelip ders çalışırken gerçekten oturup izliyor ve inanın, aynı odayı biriyle paylaşmak, bir canlıyla paylaşmak harika. aynı türde değilsiniz, birbirinize hiç benzemiyorsunuz, ama ikiniz de aynı atmosferin havasını soluyorsunuz..- Katılım
- 22 Tem 2011
- Konular
- 1,469
- Online süresi
- 18m 27s
- Reaksiyon Skoru
- 427
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 252
- MmoLira
- -205
- DevLira
- 0
Severim ama beslemiyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)