Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Steam Avatar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tatarkapla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm İndirimde steam almıştım LongHorn demeyin belirteyim arkadaşımda bu sorun var bazı sw lerde steam avatarı görünmüyo taba basınca çözünürlük 1024 de bazılarında görünüyordu arada onlarda gidiyodu ben steamın bozuk felan diyodum geçende steamı silip yeniden kurdum bendede bu sorun başladı dün bazı sw lerde avatarım görünmüyor steam değilsin diyolar soru işareti bile olmuyo sadece nick bu sorunu nasıl düzeltebilirim başına gelen arkadaşların veya çözümünü bilenlerin cevabını bekliyorum nette biraz araştırdım lakin bulamadım bayramınız mübarek olsun

Büyük ihtimalle o bazı svlerin ayarlarında sv_lan 1 dir.

sv_lan 0 yaparlarsa sorun çözülür.

Sorun giderilmezse steamın ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.Ya ayarları kurcala ya da steamın orjinal sitesinden indirip kurmayı dene.

Düzelmesse tekrar buradan yaz yardımcı olmaya çalışırız.

sw ayarlaarından değil kardeş biz 2 kişi birlik te steam aldk arkadaşmda daha önce başladı bu sorun bende dün benle girerdi o onun logo görünmezdi ama benmki görünürdü sw ayarlarıyla ilgili sıkıntı yk steamı komple silip siteden setup indirip kurdum fakat gene aynı sorun

Büyük ihtimalle o bazı svlerin ayarlarında sv_lan 1 dir.

sv_lan 0 yaparlarsa sorun çözülür.

Sorun giderilmezse steamın ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.Ya ayarları kurcala ya da steamın orjinal sitesinden indirip kurmayı dene.

Düzelmesse tekrar buradan yaz yardımcı olmaya çalışırız.

:))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri