mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Metin2 PVP Serverlara N'oldu?[SERVER ARANIYOR]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetsude
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sıkıntım şu, aynı şeyleri düşünenler var mıdır bilmiyorum. Ben bayağı eski Metin2, Metin2 PVP oyuncusuyum. OldSchool sayılırım ve Metin2_TR 'iken sunucunun adı, beta döneminde bile vardım yani. Uzun yıllar TR oynayıp PVP'ye kaydım. 1-2 yıldır ara verdim, şimdi geri döndüm.

Gözlemlerim şu yönde, eskiden oyun basitti. Oyunu bilen, kıvıran ve anlayan, ticaretini yapan oyuncular oynuyordu. Tanıtımlara bakıyorum ciddi anlamda tüm sunucular birbirinin kopyası. Hepsi "ZOR, TR TİPİ, EMEK, BK DÜŞÜRMELİ, BUZ CADISI, XX ODASI, XX MAPİ, ŞÖYLE DÖNÜŞÜMLER VS. VS."

Yahu bu kadar şeye ne gerek var? 99 level sınır olur, BK'lar öğretmende olur, paranı kasar alırsın. Ruh taşınıda NPC'ye koyarsın, ya da slottan düşürürsün. PAra kasması zor olur, level zor olur. 213423423 tane dönüşüm olmaz mesela. Çelik düşer, dönüşmezse bile olur. Ejderhaymış, buz cadısıymış, bilmem ne odasıymış. Bunlar boş işler. Oyunun sade ve keyifli hali en güzeli. Bahsettğim ve tarif ettiğim şey "kolay sv" değil. Basit ama zor oyun.

Kaç gündür arıyorum. Ciddiyim sunucu yok. Hepsi birbirinin aynısı ve kopyası.

Game Of Thrones MT2 HİLE KORUMALI,EDİTSİZ,EMEK BK-RUH DÜŞÜRMELİ

c53br.png

Game Of Thrones MT2
2lthny10.gif

bfyhb.png

2lthny10.gif

bfyzh.png

Serverımızda Hile Korumalı Oto Patch Vardır !
Sorunsuz Aktif 4 CH (Yeni Açıldığımız için sadece 1 CH Açık)
Yeni Binekler...
Yeni Saç Stilleri...
6.Skiller Ekli...
BK - Ruh Taşı - +Basma İtemleri Düşürmeli
Monarşi sistemi ekli...
Sorunsuz Pet Sistemi ve Kostüm Sistemi...
Beta Zırhları ve Silahları Dönüşümün Son Sırasında...
Droplar : İTEM VE GOLD %500 - EXP %500
Başlangıçta 2 M para !
Gereksiz Görevler Kaldırıldı.
Oyunumuz Max 130 Leveldir.
Her Yerde Depo ve İtemShop Açabilme...
Hergün OX ve Metin-Boss Event Yapılır.
Tamamen Türkçe 9 Kat Kule Aktif.
Üç Yol Savaşları - Kale Savaşı - Savun ve Yoket aralıklarla olmaktadır.
Taşlar TR'deki gibi metinden düşürülüp +0'dan +5'e kadar sorunsuz basılıyor.
Oyunumuz Kesinlikle Editsizdir. Edit satışı ve ya GM yardımı söz konusu değildir.
6 ve 7. Efsun mevcut değildir.Ama belki ilerde ya bir boss sandığına ya da yüksek bir fiyata NPC'de olabilir.

SERVERIMIZDA 95 LVL SİLAHLARI VE KRALİYET ZIRHLARI SATILMAKTADIR.(EFSUNSUZ) ! ! ! FİYATLAR İNDİRİMDE YÜKSELMEDEN SENDE İTEMİNİ AL !
Facebook sayfamızın beğenen listesinden hergün kurayla bir oyuncumuza para, item hediye ! (Sadece Bir Seferlik)

2lthny10.gif

bfzg8.png

NPC'LERİMİZİN RESİMLERİ
rlqhu.gif
rd19w.gif

DÖNÜŞÜMLER
qzvcf.gif

Oyundan Bir Görüntü
rdg1b.bmp

2lthny10.gif

51prn.png

Yang Drop : %500

İtem Düşme : %500

Exp : %500

DÖNÜŞÜMLER VE ÇEŞİTLİ BİLGİLERİ ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİRİN :

SORULARINIZ VE İLETİŞİM İÇİN Skype - MSN : gtmt2.byquero@hotmail.com
SORULARINIZ VE İLETİŞİM İÇİN Skype - MSN : gtmt2_RobbStark@hotmail.com

3 level Baslangic 99 level Siniri Sorunsuz 3 Yol Savas Sistemi Sorunsuz Kostum Sistemi Sorunsuz Pet Sistemi Game Master IP Derdi Yok Ruh Taşı Bugu Yoktur ! Hile Koruma ( %80 ) Efsun Botu Engellidir Rütbe Sistemi Aktiftir Serverde Otomatik Duyurular Aktiftir Her yerde Depo açılabilmesi için Depo görevi Tamamen Türkçe Ox ve Üç Yol savaşları ! DC Gibi Hileler Engelli.%100 DDOS ve Firewall Korumalı. Zor npc tipi Tamamen tr tipi düzen için tasarlanmış droplar ve oranlar Oyun %70 pazar üzerine kuruludur Sprut gibi küçük saldırı programlarından tam koruma sağlar. Oyun içi p2p gibi açıkların kapanmasını sağlar. Girişlerin kapanmamasını ve atma sorunlarının yaşanmamasını sağlar. Otomatik Kanal Kontrol Sistemi Sayesinde Ch Giris Kapanma Sorunu Yoktur Filesimiz İtina İle Hazırlanmistir Dönüsümde İstenilen İtemler Boslardan Düsmektedir Metin lerden 4 Bk 2 Ruh Tası Dusmektedir Drop Acma Qesti Aktiftir Kral Ve Muhtar Sistemi Vardır Kısaca Kral Ve Muhtar Sistemi Hakkinda bilgi Oyundaki Yönetici Gardian dan Basvuruları Acar Ve Oyuncular Sizin Belirlediniz level den Yüksek Kisiler Basvura Bilirler Ve Basvururken Sizin Belirlediniz Yang Miktarınca Para Alir Ve Oyuncular Oy Kullanırlar Kral Secilen Kisini Veya Muhtar Secilen Kisi Oyuna Girdigin de Kral giris Yapti Cıktıgında Kral Cıkıs Yapti Diye Duyuru Gecer Kısaca bu sistemle büyük dertlerden kurtulup lagsız ve saldırısız bir oyun oynayacaksınız. Daha AnkSOFT.net Ne Yapsin Siz Söyleyin.? Buyrun Fotograflarımız.
23.jpg
22.jpg
21.jpg
20.jpg
19.jpg
18.jpg
16.jpg
11.jpg
Not: Pnpc Eklendi
Bedensel Savaş Eğitim npc sinde Yeni itemler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri