mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Volar FX5500 256 MB YARDIMI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RazieLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 500
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim ekran kartından almaya karar verdim.Ama maalesef ürünün belirli özellirklerinden başka bilgi toplayamadım.

256 MB
DDR
128 Bit vb.

Bana bu ekran kartı hakkında geniş bilgi (Shader Model,OpenGL vs.) bulabilecek arkadaşlar arıyorum.Bir de size göre bu ekran kartı hangi oyunları açar.Eğer bu ekran kartı iyi değil derseniz AGP x8 Ve DDR Olmak Kaydı İle ekran kartı önerilerinize açığım.Yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

Bulabildiğim bazı bilgiler;

Bellek:32 MB ve altı.
Ekran kartı türü:PCI-Express
Bellek tipi:DDR
Bellek Hızı: 400 MHz
Bellek Tipi: DDR
DirectX: Ver 9
DVI: 1X DVI
Grafik Bellek: 256 MB
Grafik işlemci: NVIDIA GeForce FX 5500
İşlemci Hızı: 270 MHz
İşlemci Tipi: NVIDIA
Kart Tipi: AGP 8X
Soğutma: Fan
Veriyolu: 128 bit

fiyatta tahmini 55-60 TL civarıdır herhalde. Oyun oynamak için almayımı düşünüyorsun?
HD videoları oynatır Ancak 1080p de Kalite düşüşü yaşayabilir.PES 2010'u kimileri rahat oynattığını söylüyor.Eğer RAM ın iyi ise banada öyle geliyor.

Oyun oynamak için fakat dediğiniz gibi Pes 2010 falan değil daha düşük.Pixel Shader Sorunundan baş çeken biriyim.DDR1 Ekran Kartları da Max 256 MB Oluyormuş mecburen böyle bir ekran kartını şiddetle arıyorum...

Oyun oynamak için fakat dediğiniz gibi Pes 2010 falan değil daha düşük.Pixel Shader Sorunundan baş çeken biriyim.DDR1 Ekran Kartları da Max 256 MB Oluyormuş mecburen böyle bir ekran kartını şiddetle arıyorum...

Daha düşük oyunları oynayabileceğini düşünüyorum.2. elini alırsan senin için hem daha uygun hemde daha iyi olur.Çünkü bu ekran kartı şu sıralar yetsede bir süre sonra yetmeyecektir sana.Gidip en kalitelisini almanın anlamı yok.Tabiki Yanmışınıda almanın manası yok.O yüzden güvendiğin birisinden 2. el almanı öneririm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri