HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
--------------------------------------------------------------------
Arkadaslar Benim İşlemcim : AMD fx (tm)-4100 Quad Core Processor 3.60ghz RAM : 8gb Derecelendirme : 5,1 Sistem Türü : Windows 7 64 bit Ekran Kartıda Yeni Alacagim : AMD Radeon HD 7850 2gb 256bit Gta 5 kaldirirmi ?
Ark ben yeni ekran kartı alacagim ve aldıgım ekran kartı her kasaya takılabiliyormu ? Cevap bekliyorm.
Arkadaslar Benim İşlemcim : AMD fx (tm)-4100 Quad Core Processor 3.60ghz RAM : 8gb Derecelendirme : 5,1 Sistem Türü : Windows 7 64 bit Ekran Kartıda Yeni Alacagim : AMD Radeon HD 7850 2gb 256bit Gta 5 kaldirirmi ?
Ark ben yeni ekran kartı alacagim ve aldıgım ekran kartı her kasaya takılabiliyormu ? Cevap bekliyorm.
Konu yanlış yerde bildirildi.
Konu uygun bölüme taşındı..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaldırabilceğini düşünüyorumda fakat ;
"sözleriyle Rockstar, oyunun PC versiyonun çıkış tarihi hakkında bilgi vermedi"
PC'ye nezaman çıkacağı belli değil
"Herkese merhaba, çıkış tarihi açıklamasının çoşkuyla karşılanması bizleri mutlu etti. Oyunun PC versiyonuyla ilgili soru soranlara; tüm konsantrasyonumuz oyunun Xbox 360 ve PS3 versiyonları için ve şu anda PC versiyonu için herhangi bir detayı paylaşamayız." sözleriyle Rockstar, oyunun PC versiyonun çıkış tarihi hakkında bilgi vermedi.
"sözleriyle Rockstar, oyunun PC versiyonun çıkış tarihi hakkında bilgi vermedi"
PC'ye nezaman çıkacağı belli değil

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)