BEYLER Bİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA HANGİSİ DAHA İYİ OLUR OYUN YÜKLEYECEM PES-FİFA 2013 GİBİOYUNLAR LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN FAZLA ANLAMIYORUMDA ZATEN
[/url][/IMG]
BEYLER Bİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA HANGİSİ DAHA İYİ OLUR OYUN YÜKLEYECEM PES-FİFA 2013 GİBİOYUNLAR LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN FAZLA ANLAMIYORUMDA ZATEN
[/url][/IMG]![]()
Yarıya geldiğimde karar verdim ACER, ama GHz düşük gibi iyice araştır onu ama diğer yönlerden o

Son düzenleme:
Yarıya geldiğimde karar verdim ACER, ama GHz düşük gibi iyice araştır onu ama diğer yönlerden o![]()
Çok kararsızım

Çok kararsızım![]()
Şimdi kardeşim. AMD markasının parçaları Bir oyun bilgisayarı için oldukça önemli.Özelliklede Ekran Kartın AMD ise İntelde oynayamayacağın oyunları oynayabilme şansın yüksek.Adamlar oyun için yapıyorlar bir ek indiriyorsun kasmaktan oynayamadığın oyun bir anda düzeliyor.İntel sadece ekran kartsız kalmasın diye kendilerinden koymuşlar gibi geliyor
Yani ben AMD kullanıcısıyım ve çokta memnunum Yetmeyen oyunları (tabiki yakın seviyelerde) oynayabiliyorum. Tabiki bu ekran kartlarının özellikleride önemli .İntelinki daha kalitelide olabilir.sonuçta birincideki AMD ekran kartı örnek veriyorum 50$'lıktır intelinki 100$'lıktır.Bu durumda tabiki durum değişir ancak ikiside aynı düzeylerde ise AMD öneririm.ve Oyun için bir PC'de Ekran kartı oldukça önemli bir yere sahip.GHz de yetmese RAM'de yetmese oynama ihtimalin var
Neyse fazla uzattım imkanın varsa ekran kartlarının modellerini yaz buraya yoksa Hayırlısı olsun .Biraz uzun yazdım ancak karar ver işte
İyi forumlar.İyi geceler.'
Şimdi kardeşim. AMD markasının parçaları Bir oyun bilgisayarı için oldukça önemli.Özelliklede Ekran Kartın AMD ise İntelde oynayamayacağın oyunları oynayabilme şansın yüksek.Adamlar oyun için yapıyorlar bir ek indiriyorsun kasmaktan oynayamadığın oyun bir anda düzeliyor.İntel sadece ekran kartsız kalmasın diye kendilerinden koymuşlar gibi geliyorYani ben AMD kullanıcısıyım ve çokta memnunum Yetmeyen oyunları (tabiki yakın seviyelerde) oynayabiliyorum. Tabiki bu ekran kartlarının özellikleride önemli .İntelinki daha kalitelide olabilir.sonuçta birincideki AMD ekran kartı örnek veriyorum 50$'lıktır intelinki 100$'lıktır.Bu durumda tabiki durum değişir ancak ikiside aynı düzeylerde ise AMD öneririm.ve Oyun için bir PC'de Ekran kartı oldukça önemli bir yere sahip.GHz de yetmese RAM'de yetmese oynama ihtimalin var
Neyse fazla uzattım imkanın varsa ekran kartlarının modellerini yaz buraya yoksa Hayırlısı olsun .Biraz uzun yazdım ancak karar ver işte
İyi forumlar.İyi geceler.
'
Acer iyi diyosun yani birçok kişi gibi
teşekkürler...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)