Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhabalar arkadaşlar...
Sizlere kendi oynadığım bir türk pvp yi tanıtmak istedim,
Serverin adı zaten konudada belirttiğim gibi : DandanTank
Serverimiz yeni açıldığı için player azlığı bulunmaktadır ancak çok yakın zamanda playerların çoğalacağını düşünmekteyim.
Server sürüm 3.4 ancak Admin'imiz GuNNY II ya geçiş yapmayı düşünüyor ve bizde bunu onaylıyoruz,
9999999 Kupon Başlanıyor, Admin'imiz yeni gelenlere exp iksiri veriyor ve bende yeni gelenlere istedikleri +5 künye ve yüzükleri atıyorum bana ulaşmak için nickim ; TensaZanget'sudur posta yolu ile veya büyük hoparlör ile ulaşabilirsiniz.
Keşif rıhtımında sorun yok ama dürüst olmak gerekirse başta ben mati yapmakta sorun yaşıyordum oysaki Karınca kolay dan başlayıp matiye kadar olan tüm keşifleri yapmak gerekiyormuş,
Edit satışı bulunmamakta ancak player'lar çok olursa Admin yapmayı düşünüyor.
Bug yok sadece SUPER - Bua minatour silahında ve birliklerde küçük bir sorun var onlarıda düzeltmek için Admin'imiz uğraş vermekte,
Türkçeleştirme çalışması yapılmaktadır...
Meydandan bir görüntü :
Site :
Konuya göz attığınız için teşekkürler, TensaZangetsu.
Sizlere kendi oynadığım bir türk pvp yi tanıtmak istedim,
Serverin adı zaten konudada belirttiğim gibi : DandanTank
Serverimiz yeni açıldığı için player azlığı bulunmaktadır ancak çok yakın zamanda playerların çoğalacağını düşünmekteyim.
Server sürüm 3.4 ancak Admin'imiz GuNNY II ya geçiş yapmayı düşünüyor ve bizde bunu onaylıyoruz,
9999999 Kupon Başlanıyor, Admin'imiz yeni gelenlere exp iksiri veriyor ve bende yeni gelenlere istedikleri +5 künye ve yüzükleri atıyorum bana ulaşmak için nickim ; TensaZanget'sudur posta yolu ile veya büyük hoparlör ile ulaşabilirsiniz.
Keşif rıhtımında sorun yok ama dürüst olmak gerekirse başta ben mati yapmakta sorun yaşıyordum oysaki Karınca kolay dan başlayıp matiye kadar olan tüm keşifleri yapmak gerekiyormuş,
Edit satışı bulunmamakta ancak player'lar çok olursa Admin yapmayı düşünüyor.
Bug yok sadece SUPER - Bua minatour silahında ve birliklerde küçük bir sorun var onlarıda düzeltmek için Admin'imiz uğraş vermekte,
Türkçeleştirme çalışması yapılmaktadır...
Meydandan bir görüntü :
Site :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Konuya göz attığınız için teşekkürler, TensaZangetsu.
5-Bölümde sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizin reklamını yapmanız yasaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...