noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Admin bak.! Adamsan eger....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoLcH10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Overbilisim e rankını geri verimşsiniz.Çıkma sebebini ben sana sölim 250tl bir iade yapıcaktı yapamadı ve şikayetler artınca baktı rank gidiyor bıraktı rankını şimdi geri vermişsiniz.Tabi fırsattan İSTİFADE NSAIL OLSA O BÖLÜME ARTIK BAKANDA OVERBİLİŞİMDEN ALMIŞTIR 1-2GB VPS İŞLERİ GÜZEL RAYINA OTURTMUŞUN

• bunun 270 lira falan geri ödeme yapması gerekiyodu buna 3 ay mühlet verdim 3 ay sonra vereceksin deidm

3 ay geçti overe verdinmi parayı dedim cevap veremedi :DD:

sonra rankı bıraktı

BUNU SÖYLEYEN ESKİ BİR TURKMMO GÖREVLİSİ O BÖLÜME BAKAN :)

ADMİN ARTIK VERİR SABİT REKLAM 150TLYE BURDA 3-5 KİŞİ DOLANDIRSANIZ KAR SENDE DERSİN TURKMMO ARACI BİZİM YAPCAK BİRŞEYİMİZ YOK DİYE :)
    İZMİRLİYMİŞSİN ÇOK İHTİYACIN VARSA TELEFON VE HESAP NO Ö.M AT HER AY SANA 150TL GÖNDERİRİM SIKINTI DEGİL :)
    BUNA NE DİCEN ****** ADMİN

Yahu arkadaş 10 yaşındamısınız yoksa zeka seviyenmi öyle anlamadım. yok o öyle dedi bu böyle dedi.

Ben game hosting rankı 1 kere bile vermedim kimseye ilgilenmiyorum çünkü o bölümle o bölümün yönetimi var. Rankın verildiğinden de şimdi haberim oldu demekki ilgili arkadaşlar uygun görmüş verilmiş.

Sana böyle söyleyen kişi çok karakterli, kişilikli ,şerefli biri olsaydı yalan söylemezdi zaten. biz hiçkimseye 3 ay süre vermiyoruz o tür durumlarda.

Bende seninle ilgili şunu bunu duydum diyip sana gelsem bu doğru olduğu anlamınamı geliyor ?

Allah`a şükür benim 100-150 tl ye ihtiyacmı yok. Turkmmo dışında işlerimden de gayet iyi kazanıyorum da sen şeref, haysiyet gibi kavramlardan haberdarmısın ?

Sen 150 tl yi git bankadan çek bir psikoloğa git tedavi ol. Çünkü herkesi kendiniz gibi para ile herşeyi yapabilen insanlar sanıyorsunuz. Çok şükür ben bugüne kadar ne kimseye torpil yaptım ne de para için birşey yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri