HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Battledroid birkaç yüzyıl bundan tamamen uzak olmayan bir gelecekte püskürdü ve Dünya'nın savaştan zarar gören manzara savaştığı bir multiplayer asenkron çevrimiçi savaş. Savaşta topraklarının kontrolü için vie için kendi üretim yeteneklerini artırmak için çeşitli ultracorporations ("gruplar" olarak adlandırılır) bulunmaktadır.Oyun battledroids orduları tasarımı ve zaten bir bölge işgal mevcut dağıtılabilir ordularına karşı savaş simüle etmektir.
Savunma iyi stratejik arazi seçme avantajına sahiptir, saldırgan savunma zayıflık için soruşturma tekrar tekrar kendi ordusunu değiştirmek mümkün olma avantajına sahiptir. Bir saldırganın belirli bir dağıtım belirli bir bölge için savunma ordusu mağlup olacağı kesindir sonra, ordu aslında dağıtıldığı ve savaş savaştı ve doğrulama gerçek kanıtlar eğer saldırgan defans toprakları alır ve belirli bir miktarda yeni savunan ordu dağıtmak için gerçek zamanlı hangi içinde. Saldırının ardından başarısız olursa defans, pozisyonda değişmeden kalır.
(Tek bu resmi bulabildim hiçbir yerde oyunla ilgili resim yok.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)