xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Siteye online sayacı ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fabolous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaslar. Benim metin2 site panelimde online sayacı yok ve ben bunu eklemek istiyorum. Sımdı bana sabit konudakı ''Bilinmedik kodlar'' konusunun lınkını atıcaksanız hıc yazmayın. Cunku orda nasıl yapıcagımızı anlatmamıs sadece kodu vermıs. Bana yardım edebılecek biri varmı cok acıl lutfen? Ayrıntılı anlatıcak bırı lazım arkadaslar lutfen.

Merhabalar arkadaslar. Benim metin2 site panelimde online sayacı yok ve ben bunu eklemek istiyorum. Sımdı bana sabit konudakı ''Bilinmedik kodlar'' konusunun lınkını atıcaksanız hıc yazmayın. Cunku orda nasıl yapıcagımızı anlatmamıs sadece kodu vermıs. Bana yardım edebılecek biri varmı cok acıl lutfen? Ayrıntılı anlatıcak bırı lazım arkadaslar lutfen.

http://whos.amung.us/showcase/ Bu sitede sayaç kodları mevcut.

Ekleme konusuna gelirsek. Sitende index.php adlı dosya en sonunda </body> kodu ile biter. Siz bu koddan hemen önce sitedeki kodları eklerseniz sitenizde aktif olacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri