Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bu konuda Fm 2014 den beklentilerinizi paylaşmanızı istiyorum. Henüz oyunla ilgili neredeyse hiçbir haber yayınlanmamasına rağmen Fm severler olarak oyunu merakla bekliyoruz fakat Fm 2013 de ki eksiklikler ve sorunlar oyundan zevk almamızı oldukça güçleştirmişti. Bu eksikliklerin giderilmesi dileğiyle benim bu yıl Fm 2014 den beklentilerim;
1.Türkçe dil desteği
2.Sponsorluk, bilet gelirler, reklam anlaşmaları gibi mali konularda söz sahibi olma
3.Fm 13 teki fiyasko maç motorunun değiştirilmesi veya geliştirilip eksiklerin giderilmesi
4.Transfer etkinliklerinin gerçekçiliğinin artması kıytırık bi ligde kıytırık bi takımın oyuncusu bile 7-10 milyon $ bonservis istemiyle satılıyor bu çok saçma
5.Menejer profillerinin detaylandırılması yani oyundaki diğer menejerleri profillerinde birçok detay varken oyuncunun profili gayet sığ
6.Yüz ve Logo paketlerine gerek kalmamalı artık Sports Interactive ve Sega gibi bir firmalar için bu tür lisansları almak çokda sorun olmamalı artık bizde sürekli bu yamaları indirmeyiz umarım
1.Türkçe dil desteği
2.Sponsorluk, bilet gelirler, reklam anlaşmaları gibi mali konularda söz sahibi olma
3.Fm 13 teki fiyasko maç motorunun değiştirilmesi veya geliştirilip eksiklerin giderilmesi
4.Transfer etkinliklerinin gerçekçiliğinin artması kıytırık bi ligde kıytırık bi takımın oyuncusu bile 7-10 milyon $ bonservis istemiyle satılıyor bu çok saçma
5.Menejer profillerinin detaylandırılması yani oyundaki diğer menejerleri profillerinde birçok detay varken oyuncunun profili gayet sığ
6.Yüz ve Logo paketlerine gerek kalmamalı artık Sports Interactive ve Sega gibi bir firmalar için bu tür lisansları almak çokda sorun olmamalı artık bizde sürekli bu yamaları indirmeyiz umarım
http://www.turkmmo.com/cm-fm-serileri/2649710-football-manager-2014-tum-haberler-bilgiler.html bikaç bilgi verdim buradada