HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben teşekkür ederim inaşllah hedefine ulaşıp daha güzel yerlere gelirsin.
Teşekkür Ederim , İnşallah . seninde hedefin var ise hedeflerinde başarılar dilerim..
Teşekkür Ederim , İnşallah . seninde hedefin var ise hedeflerinde başarılar dilerim..
çok çok teşekkür ederim okadar konum var ama benden daha düşük olanlar uzman oldu birşey anlamadım üzgünüm o yüzden

çok çok teşekkür ederim okadar konum var ama benden daha düşük olanlar uzman oldu birşey anlamadım üzgünüm o yüzden![]()
Konu Açmak Önemli Değil, Aktif Olman , Diğer Üyelere Yardımcı Olman Vs vs Bunlara Benzer Aktivitelerde Bulunmalısın , Sadece Konuyla Olacak Bir İş Değil

Konu Açmak Önemli Değil, Aktif Olman , Diğer Üyelere Yardımcı Olman Vs vs Bunlara Benzer Aktivitelerde Bulunmalısın , Sadece Konuyla Olacak Bir İş Değil![]()
yemin ediyorum eyer sayaç varsa bak 24 saatin 19 saati buralarda geçiriyorum sürekli aktif haledeyim ne bileyim bir sürü kişiyede yardımcı oldum. bu profilimde belli zaten ondan sonra konularımda gayet güzel ve başarılı kendi anlatımım konularım ama genede kabul etmediler bende anlamadım birşey
yemin ediyorum eyer sayaç varsa bak 24 saatin 19 saati buralarda geçiriyorum sürekli aktif haledeyim ne bileyim bir sürü kişiyede yardımcı oldum. bu profilimde belli zaten ondan sonra konularımda gayet güzel ve başarılı kendi anlatımım konularım ama genede kabul etmediler bende anlamadım birşey
Sabretmek Başarmanın Yarısıdır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)