Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Deneme Moderatör // h.can42

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan h.can42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
çok çok teşekkür ederim okadar konum var ama benden daha düşük olanlar uzman oldu birşey anlamadım üzgünüm o yüzden :(

Konu Açmak Önemli Değil, Aktif Olman , Diğer Üyelere Yardımcı Olman Vs vs Bunlara Benzer Aktivitelerde Bulunmalısın , Sadece Konuyla Olacak Bir İş Değil ;)

Konu Açmak Önemli Değil, Aktif Olman , Diğer Üyelere Yardımcı Olman Vs vs Bunlara Benzer Aktivitelerde Bulunmalısın , Sadece Konuyla Olacak Bir İş Değil ;)

yemin ediyorum eyer sayaç varsa bak 24 saatin 19 saati buralarda geçiriyorum sürekli aktif haledeyim ne bileyim bir sürü kişiyede yardımcı oldum. bu profilimde belli zaten ondan sonra konularımda gayet güzel ve başarılı kendi anlatımım konularım ama genede kabul etmediler bende anlamadım birşey

yemin ediyorum eyer sayaç varsa bak 24 saatin 19 saati buralarda geçiriyorum sürekli aktif haledeyim ne bileyim bir sürü kişiyede yardımcı oldum. bu profilimde belli zaten ondan sonra konularımda gayet güzel ve başarılı kendi anlatımım konularım ama genede kabul etmediler bende anlamadım birşey

Sabretmek Başarmanın Yarısıdır :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri