Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Serveriniz İçin Tavsiyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan medyumkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serveriniz İçin Tavsiyeler.. .
DDOS Koruması
Arkadaşlar DDOS Koruması Serverinizi Saldırıların Etkisiz Hale Getirmeye Yarar Saldırı İşlemez
Ama DDOS Koruması . İnternetten İndirmeyin. Serverinize Zarar Verebilir Hatalar Alabilirsiniz
Tıkla Bu Bölümden Kaliteli Bi Firma Seçerek Yararlanabilirsiniz Kaliteli Firma Kaliteli Server Demektir.

Server Sorunları
Arkadaşlar Server Sorunlarına Gelirsek Bilmediğiniz Bi Sorun Varsa Deneyiminiz Yoksa Tıkla/Bu Bölümden Konu Açarak Destek Yardım Alabilirsiniz

Server Hataları
Arkadaşlar Server Hatalarına Gelirsek Bilmediğiniz Bi Sorun Varsa Deneyiminiz Yoksa TıklaBu Bölümden Konu Açarak Destek Yardım Alabilirsiniz

Pack Konusu
Arkadaşlar Packınızda Örnek Turkuaz Pack Yok Arena Pack Yok Tıkla
Bu Bölümden İstediğiniz Packı Bulucağınıza Eminim.

Files Seçimi
Arkadaşlar Files 'E Gelirsek Suanki Filesinizi Beğenmiyorsanız Bilisime Söyleyin ' Bilisimde Sizin İstediğiniz Gibi Bi Files Yoksa Tıkla Bu Bölümden Aradığınız Filesi Bulacağınıza Eminim

Serveri Tanıtmak
Arkadaşlar Serverinizde User Yok Diye Alakasız Bölümlere Serverinizi Tanıtıyorsunuz
250 Mesaja Sahip Olup Tıkla Bu Bölümde Serverinizi Tanıtarak User Kazanabilirsiniz

Site Paneli
Arkadaşlar Şuanki Panelinizi Beğenmiyorsanız Ftp Yoksa Bilisiminize' Söyleyin Paneli Değişebilir | Ftp Varsa Tıkla Bu Bölümden Paneller İndexler ' Mevcut İndirip Editleyin Ftpye Atın.

Serveriniz İçin Yenilikler
Arkadaşlar Serverinize Yenilik İstiyorsunuz Tıkla Bu Bölümden Serveriniz İçin Beğendiğiniz Quest 'i İndirip Kurabilirsiniz Serverinize

Serverinize GM ' Mi Arıyorsunuz
Arkadaşlar Serverinize GM Arıyorsanız Yada GM Olmak İstiyorsanız Tıkla Bu Bölümden Konu Açarak GM Olabilirsiniz Yada GM Arıyabilirsiniz Dikkat Bölüm Kurallarını Okuyalım '

Emeğe Konuya Yorumunuzu Bekliyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri