emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Vip Üyeliğim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuxuuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 313
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
03.2013 e kadar kendi paramla aldıgım vip üyeliğim vardı ek olarak en'lerde 6 aylık vip üyelik kazandım.unthinkinq'e sorduğumda asıl vipliğin bitince en'lerdeki aldığın vip üyeliğin başlar dedi.bunu adminlere ilettim fakat cevap veren yok.1 Ay daha kullanma hakkım var.Gerekeni Yaparsanız Sevinirim.

Not:Admin'e ulaşın gibi mesajlar yazmayın gerekli yerlere ö.m attıgım halde yapılmadığı için açıyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Enlerde kazandıgın vip üyelik o zman var olan üyelik zamnınızla aynı sürede işler yani ben zaten 3 aylk vip aldım o bitnce 6 aylık vipim başlar diye bir duurm söz konusu değil. mevcut vip iniz varsa yarısmadanda ödül aldıysanız ikisi eş zamanlı sürer.

Aldığım notlarda yarısma ödülleriniz süresi 6 temmuzda zaten dolmustu yanı fazladan vip üyelikle yaklasık 30 ila 40 arası üye fazla vip kullandı.
Yani hatalısın hesabın yanlış ;) iyi forumlar.
Enlerde kazandıgın vip üyelik o zman var olan üyelik zamnınızla aynı sürede işler yani ben zaten 3 aylk vip aldım o bitnce 6 aylık vipim başlar diye bir duurm söz konusu değil. mevcut vip iniz varsa yarısmadanda ödül aldıysanız ikisi eş zamanlı sürer.

Aldığım notlarda yarısma ödülleriniz süresi 6 temmuzda zaten dolmustu yanı fazladan vip üyelikle yaklasık 30 ila 40 arası üye fazla vip kullandı.
Yani hatalısın hesabın yanlış ;) iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri