- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nereye Bekliycem Daha Parayı Veren Biziz Sıkıntı Yasayanda Biziz Paraları Alırken Cok Güzel Alıyolar Sıkıntısız Ama İcraata Gelince Ortalıkta Kimse Yok
Ben parayı verip karşılığını alamadım. Ama bekliyorum çünkü yapabilceğimiz bişey yok. Ve ortalıkta kimse yok çünkü böyle boş konularla vakit harcarlarsa bakım süresi daha da uzuycak. Herkes işini yapıyo. Bizim işimiz de beklemek. Bakım bittiğinde haber verilecektir.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Siz İşte Hakkınızı Savnamıyorsunuz 2-3 Gündür Aynı Laflarla Adamlar Oyalanıyor Tek Amaçları Svyi Kapatmak Anlamıyorsunuz Userleri Kaybedecekler En Sonunda Svyi Kapatacaklar Para Verenler Mal Gibi Ortada Kalcak Anlayın Artık .
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Siz İşte Hakkınızı Savnamıyorsunuz 2-3 Gündür Aynı Laflarla Adamlar Oyalanıyor Tek Amaçları Svyi Kapatmak Anlamıyorsunuz Userleri Kaybedecekler En Sonunda Svyi Kapatacaklar Para Verenler Mal Gibi Ortada Kalcak Anlayın Artık .
Haksızlık yapılırsa sonuna kadar hakkımı savunurum ve söke söke de alırım. 2 3 gündür uğraşıyolar bi ara çözüldü oyuna girdim ama fazla duramadım çıktım geldiğimde tekrar bozuldu. Kimse işini bozmaya çalışmaz. Mantıksız konuşmayın. Öyle bişey olursa herkes kendi hakkını savunarak mahkemeye gidebilirler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)