xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bilişim Arıyorum içeri !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abc123abc123abc123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 269
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Metin2 sunucu alacağım ama hiçbirine güvenemiyorum, sürekli forumda şikayet konularına bakıyorum ilgilenmiyorlarmış felan.

İstediğim;

İlgilenecekler, bir sorunum oldumu ilgilenecekler hakaret etmeyecekler, çoğu bilişim böyle(ymiş) hakaret ediyorlarmış.

Oyun içi destek vermelerine gerek yok ama yeri gelince bilgilendirsinler soru sorunca yani.

Saldırı felan kesinlikle korumaları olsun.

Server içinse sitesi için .com .org domain + hosting olursa süper olur parası önemli değil. Panel forum ticket market bunlar bir mt2 de olması gerekenler. Putty'si basit anlaşılır, server açıksız olsun.

Format sınırsız olsun çoğu bilişim para istiyor formata ama saçmalık.

Tabiikide YS belgeli vb. bunları geçiyorum güvenilir dedimmi hepsini kapsıyor.

Bu kadar, güvenilir anında teslimli ve %100 destekli olacak. Öyle destek veriyoruz deyip çoğu hakaret ediyor. İlk alışım olucak iyi biryerden almak istiyorum sorun yaşamamak. Teşekkürler.

Bu istediklerim size fazla gelmiş olabilir ama maalesef bunlar olması gerekenler aslında buraya yazmamam gerek ama çoğu bilişim sahtekar.

Merhaba,

Metin2 sunucu alacağım ama hiçbirine güvenemiyorum, sürekli forumda şikayet konularına bakıyorum ilgilenmiyorlarmış felan.

İstediğim;

İlgilenecekler, bir sorunum oldumu ilgilenecekler hakaret etmeyecekler, çoğu bilişim böyle(ymiş) hakaret ediyorlarmış.

Oyun içi destek vermelerine gerek yok ama yeri gelince bilgilendirsinler soru sorunca yani.

Saldırı felan kesinlikle korumaları olsun.

Server içinse sitesi için .com .org domain + hosting olursa süper olur parası önemli değil. Panel forum ticket market bunlar bir mt2 de olması gerekenler. Putty'si basit anlaşılır, server açıksız olsun.

Format sınırsız olsun çoğu bilişim para istiyor formata ama saçmalık.

Tabiikide YS belgeli vb. bunları geçiyorum güvenilir dedimmi hepsini kapsıyor.

Bu kadar, güvenilir anında teslimli ve %100 destekli olacak. Öyle destek veriyoruz deyip çoğu hakaret ediyor. İlk alışım olucak iyi biryerden almak istiyorum sorun yaşamamak. Teşekkürler.

Bu istediklerim size fazla gelmiş olabilir ama maalesef bunlar olması gerekenler aslında buraya yazmamam gerek ama çoğu bilişim sahtekar.

İletisim Eklersen Sana Yardımcı Olabilirler

Merhaba,
Merhaba konunuzu okdudum doğal olarak haklsıınız güvenmek zor. fakat bizim diğer bilişemlerden farkımız var fleslarımız çok iyi referanslarımızın hepsıne sorabılırsınız zaten bende 1-2 aylık müşteri hiç yoktur hepsı uzun sure çalışır sizde böyle bir hizmet istiyorsanız konuşalım

Oyunumuzda saldırı asla olamaz.

Sıtemızde sınırsız ftp ve dıger sıte hızmetlerı ucretsızdır

Format ücretsiz...

Tabiikide YS belgelmiz mevcut

%100 destekli veriyoruz. Sürkeli telden arıyabılırsınız

İLETİŞİM Skype istanbul-bilisim
site www.istanbul-bilisim.com

Metin2 VPS - Dedicated Arama Sablonu.

Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :

Konunuzu örnek şablona göre açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri