bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Mmomt2 serverlara giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x3rqin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dediği olabilir çünkü oyundayken patch geldi ve oyundan atılmadık, o anki dosyalar pc de yüklü olsa metin2client.exe den oyuna giriş yapılabilir ama yeni gelen patchteki dosyaları ayıklamadan olmaz hangi dosya geldi ayırt edilemeyecegi için o işte yaş keske oyunun patch atmadan kopyasını alsaydık, 4 saattir bekliyorum bi 4 saat daha beklicez muhtemelen
Shorty oyunu düzeltirse girebiliriz yada birisi son patch olmadan son sekliyle upload ederse ordanda girilebilir bahsettigim sekilde :)

işte dediğini diyorum bende kopyalanmış hali var şimdi girebiliyorum bende. %70 de yüklüyor bittiğinde linkini vericem.

benim girdiğim klasörü şimdi upload ediyorum onu vericem size ondan gireceksiniz.

Kimsenin verdiği linki indirmeyin. Casus yazılım sızabılır bılgısayarınıza. Sabredın ve yönetimin pasını bekleyın. Böyle kendını bılmışlere kanmayın.

Afedersin Kardeş Nasıl Olcak O iş Bi Bilgilendirme Yapmaktan Bile Acizler :P

Admin ve diğer yönetim üyelerinin cahilliğinden kaynaklanan bi sorun. Sadece bu sorunu yönetimden Turkay çözebilir. Onunda size mesaj vermesı uzun surer. Bekleyın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri