HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu nasıl bi oyun dışı destek anlamıyorum. En eski pvp yiz diye övünüyosunuz ama millet oyuna giremiyor mod lar bize cevap vermeye tenezzül bile etmiyo. Oyuna neden giremiyoruz ben onu anlamadım. Gördüğüm her şeyi denedim ya server kapalı yada log hatası veriyor. Para yatırdığımız oyuna giremiyoruz var mı böyle bişey ?????? Bari insan bi cevap verir oda yok nasıl bi oyun bu anlamadım gitti. Sonra oyuncu azalmasından şikayet edersiniz. En iyisi mmoya gitip çarımı satacam sizin gibilerle uğraşılmaz onu anladım. Güncelleme geldiğinden beri forumda cevap arıyorum kimse bakıp cevap vermiyo. İnsanında bi sınır noktası var yeter artık . Teknik destek sıfır resmen. Millete parasını verin kapatın şu serveri daha rezil olmadan yeter artık ya....
Bilgisayarınızdaki Güvenlik duvarını kapayınız ve torrenti çalıştırın. Olumlu sonuç alabilirsin eğer olmaz ise oyunun simgesine sağ klik yaparak Yönetici olarak çalıştır (Farklı Çalıştır) yaparak giriş yapmayı dene.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)