M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Casusluk olayı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert0101c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mert0101c

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başlıkta da belirttiğim gibi bu casusluk olayını hala çözebilmiş değilim. Bu oyunun tabir-i caizse kitabını yazan arkadaşları görüyorum, adam hedefi 16. lık olan bir takımı seçiyor, casus göndere göndere ligde bazen namağlup bazen ise 1-2 yenilgiyle bitiriyor. Peki bu arkadaşlar taktiklere karşı oynamayı nasıl biliyor. Bunu benim abimde yapıyordu eskiden ama şimdi bıraktığı için oyunu oynamıyor. Bunu bana öğretebilecek arkadaşlar var mı nedir bu olayın püf noktası?

Başlıkta da belirttiğim gibi bu casusluk olayını hala çözebilmiş değilim. Bu oyunun tabir-i caizse kitabını yazan arkadaşları görüyorum, adam hedefi 16. lık olan bir takımı seçiyor, casus göndere göndere ligde bazen namağlup bazen ise 1-2 yenilgiyle bitiriyor. Peki bu arkadaşlar taktiklere karşı oynamayı nasıl biliyor. Bunu benim abimde yapıyordu eskiden ama şimdi bıraktığı için oyunu oynamıyor. Bunu bana öğretebilecek arkadaşlar var mı nedir bu olayın püf noktası?

Yapılan Transferler ve yüzde 80 etkili olan taktik Casus olayını bende pek anlayamadım sabitteki taktiklere bakıp uygun takımı seç rahatlıkla hedefin üstünde sonuç alacaksın

Mesela adam kaleyi görünce vur oynayacaktır bunu engellemek için %100 pres yapmalısın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri