farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Test5410 1
Test5410
Sinqapur 1
Sinqapur
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Admin Cevabını Bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EtkenSV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B @admin; Ys Belgesinin Elle Çekilmiş Görüntüsünü Gönderiyoruz + Videosunu Gönderiyoruz Bize Hosting Yetkili Rankı Verilmiyor .

Eğer Burda Cevap Veremiyecekseniz Telefonda Sizinle Ulaşıma Geçmek Zorunda Kalırım ,

www.etkenservers.net/ysbelgesi.jpg Elle Çekilmiş Görüntüsü Burda . Biz Ys Belgesini Sadece yurttasnetworka kiralık olarak verdik ve bu piyasaya yeni giriyoruz , İp Adreslerimize Bakabilirsiniz , baktığınızda zaten bizim onlarla alakamız olmadığını öğrenirsiniz .

CrazyALKaN Yöneticimiz Rankımı Onayladı Sonra GERİ Aldı Rankı , Ys Belgesinin Elle Çekilmiş Görüntüsünü İstedi gönderiyoruz vermiyorlar, Admin İle İletişime Geçiniz Diyor .

Hosting Yetkili Rankımızı Onaylarsanız Seviniriz . [/B]

Moderatör tarafında düzenlendi:
[B @admin; Ys Belgesinin Elle Çekilmiş Görüntüsünü Gönderiyoruz + Videosunu Gönderiyoruz Bize Hosting Yetkili Rankı Verilmiyor .

Eğer Burda Cevap Veremiyecekseniz Telefonda Sizinle Ulaşıma Geçmek Zorunda Kalırım ,

www.etkenservers.net/ysbelgesi.jpg Elle Çekilmiş Görüntüsü Burda . Biz Ys Belgesini Sadece yurttasnetworka kiralık olarak verdik ve bu piyasaya yeni giriyoruz , İp Adreslerimize Bakabilirsiniz , baktığınızda zaten bizim onlarla alakamız olmadığını öğrenirsiniz .

CrazyALKaN Yöneticimiz Rankımı Onayladı Sonra GERİ Aldı Rankı , Ys Belgesinin Elle Çekilmiş Görüntüsünü İstedi gönderiyoruz vermiyorlar, Admin İle İletişime Geçiniz Diyor .

Hosting Yetkili Rankımızı Onaylarsanız Seviniriz . [/B]
Sizin sorununuzla ben ilgileniyorum size adminle görüşün diye bir şey demedim bu nereden çıktı ? Gerekli kişilerle görüştükten sonra size dönüş yapacağımı belirttim. Konu açmanızın anlamı nedir işiniz mi hızlanacak ? Bekleyin dönüş yapılacak defalarca aynı şeyi söyletmeyin.

Ben ilgili bölüm ile çok çok acil olmadıkça veya gerekmedikçe ilgilenmiyorum. Özellikle rank verilmesi vb konularıyla ilgilenmiyorum. Sadece yönetici arkadaşlara yönlendiriyorum bu talepleri. Sizlerde o bölümün yöneticilerinden gelecek cevapları beklerseniz daha sağlıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri