Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2013 TR Tipi Server Files TarGz + VDI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

TR tipi diyon sw files türkçe değil

Aynıcinsten bütün varlıkların veya nesnelerin temel özelliklerini büyük ölçüde kendinde toplayan örnek.

Aynıcinsten bütün varlıkların veya nesnelerin temel özelliklerini büyük ölçüde kendinde toplayan örnek.

bunu emin ol sende ndaha iyi biliyorum anlamadın heralde tr tipi diyosun yani oyun türkçe olmalı vs invoice filesi epvpde paylaşıldı aynen buraya koymuşsun.

zaten indiren olucagınıda sanmam 1 gb client .

bunu emin ol sende ndaha iyi biliyorum anlamadın heralde tr tipi diyosun yani oyun türkçe olmalı vs invoice filesi epvpde paylaşıldı aynen buraya koymuşsun.

zaten indiren olucagınıda sanmam 1 gb client .

Olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın, burda boş boş dolaşmak için değil paylaşmak için bulunuyoruz. Sizin olmasada mutlaka birilerinin işine yarayacaktır. 2013 yılında 1Mbps gibi hızda internet kullanan olduğunu sanmadığımdan 1GB gibi bi miktarın sorun çıkaracağını sanmam. Yeri geldi incelemek için ufacık bi özelliği için 1-1.5gb lık clientleri indirdim bunlar tamamen kişisel tercihtir. İndirmek isteyen 1mbps hızla geceden bırakır indirir İstemeyen 100mbps olsa gene indirmez. Burda gelip boş laf yapıp konumu baltalamayın indirmek istemiyorsanız emeğe saygı gösterin paylaşım için teşekkür edin yada onuda yapmanıza gerek yok görmezden gelin işinize bakın.

Olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın, burda boş boş dolaşmak için değil paylaşmak için bulunuyoruz. Sizin olmasada mutlaka birilerinin işine yarayacaktır. 2013 yılında 1Mbps gibi hızda internet kullanan olduğunu sanmadığımdan 1GB gibi bi miktarın sorun çıkaracağını sanmam. Yeri geldi incelemek için ufacık bi özelliği için 1-1.5gb lık clientleri indirdim bunlar tamamen kişisel tercihtir. İndirmek isteyen 1mbps hızla geceden bırakır indirir İstemeyen 100mbps olsa gene indirmez. Burda gelip boş laf yapıp konumu baltalamayın indirmek istemiyorsanız emeğe saygı gösterin paylaşım için teşekkür edin yada onuda yapmanıza gerek yok görmezden gelin işinize bakın.

paylaşım için teşekkürler ;)

Nerede olduğunuzu unutmayın laflarınıza dikkat etin tek siz yoksunuz burada. Küfürlü ve laf çıkaracak yorumlar istemiyorum lütfen arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri