onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Setine Vs Atan KeNTCeNT :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LocKuoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aynen bi kalkan aldı diye havalara girdi zırhsız kostümsüz paketledim gene :D

La Onu Kesmesi Cok Kolay Zaten Uğraşmayın Garibimle xD:m08::m08::m08:

aynen kanka ya napalım gariban zırhsız kostümsüz beni kesiceni sandı kıyamadım :D

15 16 yaşında cocuk daha kent abileri idare edin zamanla alışacak :D

hahaha etmeye çalısıyoruz napalım :D setimizi vereydi iyidi :D

Arkadaşımız Pek Bir Atarlıydı Ama Napalım :) Setine Vs Dedim Kabul Etmedi Sonrasında Ben Zırhsız Ve Kostümsüz Gelicem Dedim Ozaman Kabul Etti Ee Zırh Ve Kostüm Yok Tabi Hp Krıtık Büyü Hızı Eksik Kalıyor Kesebiliceğini Sandı Garibim :)
qz7ng.jpg

Burdaki Ss de Belli Olduğu Gibi Setini Attığımız Yazıyor :)

Şimdi Gelelim Vs Ss Lerine :)

qz7r8.jpg

1-0
qz7s3.jpg

2-0

qz7sn.jpg

3-1

qz7t6.jpg

4-1 Oldu Sonucumuz Ve Sonrasında Birden Başladık Ağlamaya 5. Vs Yi Atamadık Bile 4-1 Bile Çok Gelmiş Demekki 5. Vs Yi Atma Gereği Duymadan Kaçabildi :)

qz7vp.jpg
qz7w7.jpg
qz7wu.jpg

Görüldüğü Gibi Kent Ortalarda Yok :)

Bundan Sonra Yapamıycağın Şeyler İçin Çıkma Karşıma Böyle Ağlar Kalırsın :)

Umarım Bu Sana Bir Ders Olur Ve Sonrasında Setie Vs Demessin Kimseye Yendiğiniz Zaman Pek Bir Havalar Yenilincede Arkaya Bakmadan Kaçmalar Büyü Biraz Sonrasında Karşıma Geçip setine Vs De Ki Adam Sanalım :) Çocukça Kaçıp Gitmek Olmaz Seti Vermiceksin Madem Setine Vs ye Gelme :)

Hayırlı Forumlar.

Kent düşmanımda olsa kimse kimseye duello ile ders veremez bu sızın gıbı çocuklar ıcın bı fırsat ama çocuk işi ws atarlar kazanırlar itiraz edene ağlar derler çoluk çocuk yanı sızı bılen bılıyodur ama ben kendı bıldıgımle yetınırım. Her karşına gelip setine ws atalım dıyınce adammı oluyor? Çocukça kaçmak nedır ? Tamam oda çocuk bılıyorum ama senın yazdıkların sınırsız biçimde çocukca yazılar buda zaten bellı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri