HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Biraz geç oldu ama forumdaki kardeşlerimle paylaşmak istedim.
Adana Radyoloji kazandım.Bu bölümü iyi araştırdım istedim ve başardım.Anadolo lisesi mezunuyum, sağlık meslek liseleri sınavsız bu bölüme geçiş yaptığı için benim şansım biraz zordu ya da iyi bir puan almam gerekiyordu. Ben de inandım iyi bir puan yaptım ygs den Allaha duaöı kesmedim ygs1 den Radyoloji diğer adı tıbbi görüntüleme teknikerliğine yerleştim.Bölümün avantajları saymakla bitmiyor. Birkaç avantajı bölüm kolay dersleri sıkmıyor erken emekli olabiliyorsun.
Darısı sizin başınıza.
Hayırlı uğurlu olsun. İzmirli kardeşimsin seni Ege üniversitesinde görmek isterdik. Hayırlısı buymuş, inşallah bende Eskişehir Anadolu Üniversitesine yerleşicem seneye, aslında bu sene olması gerekiyordu fakat 1 senelik bir kayıp yaşadım özel nedenlerden dolayı. Neyse, umarım başarılı olursun ve iyi bi yerlere gelirsin...
Hayırlısı..
eyvallah sağol
hakkında hayırlısı olsun ..
eyvallah sağol
hayırlı olsun. umarım güzel bir başarı elde edersin bu arada memleketime hoşgeldin bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin
eyvallah sağol
Hayırlı uğurlu olsun. İzmirli kardeşimsin seni Ege üniversitesinde görmek isterdik. Hayırlısı buymuş, inşallah bende Eskişehir Anadolu Üniversitesine yerleşicem seneye, aslında bu sene olması gerekiyordu fakat 1 senelik bir kayıp yaşadım özel nedenlerden dolayı. Neyse, umarım başarılı olursun ve iyi bi yerlere gelirsin...
Eyvallah sağol kardeşim.Ben de 2.senemde yerleştim.Bunda birşey yok
Demekki hakkında hayırlısı buymuş.Allah yolunu açık etsin.İnşallah istedeğin yerde olursun.Eyvallah sağol kardeşim.Ben de 2.senemde yerleştim.Bunda birşey yokDemekki hakkında hayırlısı buymuş.Allah yolunu açık etsin.İnşallah istedeğin yerde olursun.
Amin, inşallah.