HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar seviyem 25 ama bu run dizme isinden hic anlamam arada alırım oyle 1 2 tane filan atarım begendiklerimden ama anlamadıgım icin karar verdim ve dizmem gerektigini dusundum ve dizmek mecburi ymis 2 ye ayırmak istiyorum ap ve ad bu ikisi icin nasıl run dizmeliyim
yardım eden herkeze teşekkürler +rep
NOT : LUTFEN TURKCE İSİMLER OLSUN
yardım eden herkeze teşekkürler +rep
NOT : LUTFEN TURKCE İSİMLER OLSUN
- AP -
Kırmızılar : Büyü Nüfuzu (0.87)
Sarılar : Zırh (1.41)
Maviler : Büyü Direnci (1.34)
Büyükler : Yetenek Gücü (4.95)
Not: Maviler yetenek gücüde seçilebilir fakat büyü direnci tavsiyemdir ve daha çok tercih edilir.
Not2: Eğer çok fazla mana sıkıntısı çeken şampiyonlarla oynuyorsan ap rünlerine mana yenilemede koyabilirsin.
- AD -
Kırmızılar : Saldırı Gücü (0.95)
Büyükler : Saldırı Gücü (2.95)
Not : Kırmızılar saldırı gücü yerine zırh delme de dizilebilir.
Ad ve Ap en iyi rün dizilimi bu şekilde
Kırmızılar : Büyü Nüfuzu (0.87)
Büyükler : Yetenek Gücü (4.95)
Not: Maviler yetenek gücüde seçilebilir fakat büyü direnci tavsiyemdir ve daha çok tercih edilir.
Not2: Eğer çok fazla mana sıkıntısı çeken şampiyonlarla oynuyorsan ap rünlerine mana yenilemede koyabilirsin.
- AD -
Kırmızılar : Saldırı Gücü (0.95)
Büyükler : Saldırı Gücü (2.95)
Not : Kırmızılar saldırı gücü yerine zırh delme de dizilebilir.
Ad ve Ap en iyi rün dizilimi bu şekilde
Arkadaşa katılıyorum. AD rünlerinde haklı ama ap rünlerinde kesinlikle büyü direnciyle girme. Onlarıda yetenek gücü yap. Çünkü karşına ad mid olma ihtimali var büyü direncini kabiyetlerden düzenleyebilirsin. AD rünlerindede adc ( menzilli ) bol oynuyorsan zırh delme ile gir. eğer melee yakından dövüşen ise saldırı gücü gir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)