Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

sadece gülüyoruz :)))))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oLLddracula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oLLddracula

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
38
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bakımdan sonra okadar eleştiri yapıldı anca konulara cevap verme tenezzülü bile etmiyorsunuz. para kaynagına ihanettir bu . oyundaki hata ve sorunlarr bakımdan sonra dahada arttı .. birçok uygulama çoktan tarih oldu ama mmomt2'ye daha yeni geliyor. exp yüzüğü gelmesse birçok arakdaşımla veda edicez.. size hhayıırlı ticaretler. Mars edittsiz diyemi bütün bunlar ne anlamadım marstan yeterince cebinizi dolduramıyorsunuz sanırım .... nyse sz msglsnz glba .s.s.s :l03:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

sen kimsin ki bana edepli ol diyorsun ben onları muhattaplarıma yazdım sana değil . evet bizim sorunlarımzla ugraşıyorlar. dahada sorun çıkararak :D daha dün girdiğim oyuna bugun giremıyorum daha dün derecem 28 binken bugun ödül alamaıyorum daha dün yaratıklı itemlerle kasılırken bugun kasılamıyorum daha dün büyü savunması varken bugun yok ... SORUNU YARATAN ONLAR !!! BİİZM SORUNUMUZ ONLARIN ÇÖZÜMLERİNDEN SONRA OLUŞTU ! KarDeşlarMt2 kuruyorum herkezn sorununu tek tek çözerim ben swmde.

O zaman size iyi oyunlar serverinizde oynayabilirsiniz eminim tek tek herkesin sorununu çözersiniz ;) ben de buna gülüyorum.
bakımdan sonra okadar eleştiri yapıldı anca konulara cevap verme tenezzülü bile etmiyorsunuz. para kaynagına ihanettir bu . oyundaki hata ve sorunlarr bakımdan sonra dahada arttı .. birçok uygulama çoktan tarih oldu ama mmomt2'ye daha yeni geliyor. exp yüzüğü gelmesse birçok arakdaşımla veda edicez.. size hhayıırlı ticaretler. Mars edittsiz diyemi bütün bunlar ne anlamadım marstan yeterince cebinizi dolduramıyorsunuz sanırım .... nyse sz msglsnz glba .s.s.s :l03:
İlk Önce Beyefendi Size Üslubunuza dikkat etmenizi Öneririm Yöneticilerle Böyle Konuşma Hakkınız Yok Sizin..
Sorun Kolay Değil ki böyle Uzun Sürmekte. Sabırla beklemek düşer size de bir sorununuz varsa ahlak edep penceresi içinde bir konuda konuşalım
Size Umuyorum
@zeyn0; Bu Konuda gerekli Açıklamaya yapacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet meşguller çünkü sizin sorunlarınızla uraşıyorlar .s .s

sen kimsin ki bana edepli ol diyorsun ben onları muhattaplarıma yazdım sana değil . evet bizim sorunlarımzla ugraşıyorlar. dahada sorun çıkararak :D daha dün girdiğim oyuna bugun giremıyorum daha dün derecem 28 binken bugun ödül alamaıyorum daha dün yaratıklı itemlerle kasılırken bugun kasılamıyorum daha dün büyü savunması varken bugun yok ... SORUNU YARATAN ONLAR !!! BİİZM SORUNUMUZ ONLARIN ÇÖZÜMLERİNDEN SONRA OLUŞTU ! KarDeşlarMt2 kuruyorum herkezn sorununu tek tek çözerim ben swmde.

O zaman size iyi oyunlar serverinizde oynayabilirsiniz eminim tek tek herkesin sorununu çözersiniz ;) ben de buna gülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri