noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bilişim Arıyorum İçeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efsane1235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 574
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba bir server almayı düşünüyorum düzgün bir bilişim arıyorum.aradığım bilişimin özelliği

Auto packer ücretsiz olmalı.Auto packerda hackshield gibi koruma olması lazım %50 %40 koruma sağlasa yine iyi yani serverda 10 kişi hile açıyorsa 4 5 kişi açsa yine iyi.

En önemli özellik Budur yani 7x 4x efsun botu gibi hileler engelli olsun.Yeter en önemli özellik budur bu özelliği sağlayan bilişim aranmakta.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba bir server almayı düşünüyorum düzgün bir bilişim arıyorum.aradığım bilişimin özelliği

Auto packer ücretsiz olmalı.Auto packerda hackshield gibi koruma olması lazım %50 %40 koruma sağlasa yine iyi yani serverda 10 kişi hile açıyorsa 4 5 kişi açsa yine iyi.

En önemli özellik Budur yani 7x 4x efsun botu gibi hileler engelli olsun.Yeter en önemli özellik budur bu özelliği sağlayan bilişim aranmakta.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba Eğer İletisim EKlersen Daha Fazla Yardımcı Olurlar Sana

Bizimle Hemen İletisime Geçin;
Msn Adresimiz : info@serverkur.com
Skype Adresimiz : ServerKur
Web Sitemiz : Ana sayfa - ServerKur İnternet Hizmetleri
Tanitim Konumuz İse :
Ys Belgeli : ServerKur - Auto Pack,Admin CP,Forum,Market,Ticket - .ORG & Host - Metin2 Vps-Dedicated ( Game Hosting )

pp0tf.png

Açıksız Web Site Panelleri - Görmek İçin Tıklayınız
Full Fonksiyon Admin CP - Görmek İçin Tıklayınız
Bugsuz Online Market
- Görmek İçin Tıklayınız
Ticket (Destek) Sistemi
- Görmek İçin Tıklayınız
Forum Sistemi - Görmek İçin Tıklayınız
Auto Pack -
Görmek İçin Tıklayınız

Saygılarımla..a
ServerKur.Com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri