IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TheReeF Rezıllıgı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mekanterme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bak bak nelerde bilirmiş ergen :D kendin oyunda bi halt edemeyince millete bahane arama tmm mı evladım :D

bak bak nelerde bilirmiş ergen :D kendin oyunda bi halt edemeyince millete bahane arama tmm mı evladım :D

Halt edemeyıncemı? :) :) ondanmı sizi tehtıt edınce çarlarınız ıbosaltıyosunuz? :) ergenım doğru, ama senın gıbı çocuk değilim farkımız bu yenı bitki :) Sen kendını bi hp lı baronla buyutmussun. O item aktardıgın çarı bı buluyum ozaman gorusucez senle :)

sen kendini ne sanıyorsunda benimle bu derece konusabiliyosun :D ben kimseden korkupta carımı bosaltmam item atıcak carım yok benim sizler gibi her bişey olunca çar deyiştireyim ;)

sen kendini ne sanıyorsunda benimle bu derece konusabiliyosun :D ben kimseden korkupta carımı bosaltmam item atıcak carım yok benim sizler gibi her bişey olunca çar deyiştireyim ;)

Benım kendımı ne sandığımı ve ne oldugumu sen bılıyosun sormana gerek yok veled. İstdiğim derecede konusabılırım bana zarar veremezsın yanı korkum olmadıgı için rahatım. Ama senın ıcın aynı seyı soyleyemem her aksam sarı 2. köyde item aktarıyosun karsındakını bu kadar m** sanman utanç verıcı :)

madem her aksam sarı 2 de item aktarıyorsam yan çarımıda görebilirsin sanırım aramak için uğraşmanada gerek yok galiba ergen seni :D elinden geleni yap :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri