kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

tuxuu ve erdemaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crysis280
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 621
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuxuu ve erdamaa turkmmoyu bıraktıgı için bende artık vps-dedicated bölümüne bakmıyacagım türkmmonun verdigisi ranklar benim gözümde hiçbirşeydir. neden bıraktıklarını az çok tahmin edebiliyorum turkmmo artık benim içinde bitmiştir.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

o arkadaslarin birakmalarinin farkli sebepleri var.ama bazi serefsiz ve menfaatci kisiler bilip bilmedikleri her konudan turkmmoya salsirmayi kendilerine gorev edindigi icin senin gibiler ortaya cikiyor iste.

3 kurusluk senin gibi adamlar herkesi kendileri gibi sandiklari icin bizi torpil yapiyor saniyorlar. bizim icimiz rahat cunku herkese esit mesafedeyiz. ama bunu sen ve senin gibiler anlayamaz. 3 kurusa sulalenizi satma potansiyeliniz oldugu icin bizleride oyle saniyorsunuz
ve diyebilecgim tek bir şey alan arkadaşlar dikkatli seçsin hele sabit reklamı olanlardan uzak dursun onlar adminin torplindeler :) önemli olan menfaat bu forumda

o arkadaslarin birakmalarinin farkli sebepleri var.ama bazi serefsiz ve menfaatci kisiler bilip bilmedikleri her konudan turkmmoya salsirmayi kendilerine gorev edindigi icin senin gibiler ortaya cikiyor iste.

3 kurusluk senin gibi adamlar herkesi kendileri gibi sandiklari icin bizi torpil yapiyor saniyorlar. bizim icimiz rahat cunku herkese esit mesafedeyiz. ama bunu sen ve senin gibiler anlayamaz. 3 kurusa sulalenizi satma potansiyeliniz oldugu icin bizleride oyle saniyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri