Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cross Fire Melee | Yakın Savunma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan des_des3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 749

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Knife /Bıcak/
knife.png

> Açıklama
Askeri mücadele için standart bir bıçak.

Combat Axe /balta/
battleaxe.png

> Açıklama
Yüksek gücü ile dikkat çeker. Paralı askerler için tasarlanmıştır.

Field Shovel /kürek/
shovel.png

> Açıklama
Yüksek gücünün yanı sıra çevikliğiyle bilinir. Paralı askerler için tasarlanmıştır.

ALINTIDIR--CrossFireTurkiye Teşekkürler ;)

Son düzenleme:
Bide Moderatör olucaksın. Utanmıyor musun kaynak belirtmeden konularımızı çalmaya. Bari bi izin isteseydin sanki vermeyecektik. Sizin gibiler olduğu sürece kendi emekleriyle konu açanlar yok olucaklar. Konuların hepsi CrossFireTurkiye.Net'ten alıntıdır. En yakın zamanda CopyRight hakkı alınacak ve gerekli işlemler yapılacaktır.

Kesinlikle size katılıyorum sizin mesajınızı okumadan önce "Yüksek gücünün yanı sıra çevikliğiyle bilinir. Paralı askerler için tasarlanmıştır." yazıyı arattım ve verdiğiniz sitedeki yazının 14 Haziran'da olduğunu gördüm zaten burdaki bütün konular alıntı ama artislik yapmak amacıyla alıntıdır yazılmıyor yoksa karizmaları çizilcek.

1 değil 2 değil nerdeyse benim forumumdaki tüm konuları çalmış. Üstelik çaldığı konular bana ait özgün konular başka bir yerde yoktu. Ta ki düne kadar. Bide benden Çaldığı konuları kendi Türkçe'ye çevirmiş gibi konuşuyor.

Kesinlikle size katılıyorum sizin mesajınızı okumadan önce "Yüksek gücünün yanı sıra çevikliğiyle bilinir. Paralı askerler için tasarlanmıştır." yazıyı arattım ve verdiğiniz sitedeki yazının 14 Haziran'da olduğunu gördüm zaten burdaki bütün konular alıntı ama artislik yapmak amacıyla alıntıdır yazılmıyor yoksa karizmaları çizilcek.

Beğenmiyorsan konulardan niye yararlanıyorsun ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri